Πτολεμαΐδα – Κασαπίδης: «Θα πέσουν πολλά εκατομμύρια την επόμενη χρονιά στη Δ. Μακεδονία»

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα – Κασαπίδης: «Θα πέσουν πολλά εκατομμύρια την επόμενη χρονιά στη Δ. Μακεδονία»

«Πολλά εκατομμύρια, μέσω του προγράμματος της Απολιγνιτοποίησης, θα πέσουν την επόμενη χρονιά στη Δυτική Μακεδονία, σε μία πρωτοφανή ευνοϊκή συγκυρία για τον τόπο, και δεν δικαιούμαστε να αποτύχουμε ή να μην θέσουμε σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο που υπάρχει». Αυτό τόνισε στη διάρκεια παρουσίασης των έργων της Περιφερειακής Αρχής για την Εορδαία, ο Γιώργος Κασαπίδης, με την Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιοχή, να διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο, επιχειρώντας εκτενή αναφορά σε έργα και δράσεις που θα εξελιχθούν, καλώντας την Αυτοδιοίκηση και τους φορείς να ανταποκριθούν στην πρόκληση και να εργασθούν ώστε στη συνέχεια να απορροφηθούν κι άλλα κονδύλια.

Ο κ. Κασαπίδης, αναφέρθηκε στο έργο του κατά ενότητα, και ενδεικτικά, στα έργα οδοποιίας, αγροτική οδοποιία, Αντιπλημμυρικά έργα, χρηματοδότηση μελέτης για το αντιπλημμυρικό της Δ. Εορδαίας, αλλά και στο Αγροτοκτηνοτροφικό πάρκο της Αναρράχης. Έκανε λόγο ακόμη για τις κτιριακές υποδομές, όπως το Κέντρο για τα ΑΜΕΑ, έδωσε έμφαση στον κόμβο καινοτομίας του υδρογόνου που θα έχει έδρα την Πτολεμαΐδα, στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύπλευρη ενίσχυση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου κατά την περίοδο της πανδημίας, στις παρεμβάσεις και στη χρηματοδότηση για την Τ/Θ κ. α.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

 

.ertnews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!