Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Πτολεμαΐδα – Ι. Παρλάνης: Να εγκατασταθούν οι απινιδωτές που παραδίδει η Περιφέρεια

Πτολεμαΐδα – Ι. Παρλάνης: Να εγκατασταθούν οι απινιδωτές που παραδίδει η Περιφέρεια
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Απινιδωτές σε Κοινότητες και Συλλογικούς φορείς παραδίδει το τελευταίο τετράμηνο η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ώστε  να τοποθετηθούν σε σημεία όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα και να σώσουν ζωές, πλην όμως διατυπώνονται ερωτηματικά, για το που βρίσκονται και εάν λειτουργούν.

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων  του Συλλόγου Αιμοδοτών Φούφα Ιωσήφ Παρλάνης, οι αποδέκτες της προσφοράς αυτής αναμένουν να προμηθευτούν τις ειδικές συσκευασίες, «κουτιά» για  την εγκατάσταση των μηχανισμών ώστε να τεθούν σε λειτουργία ενώ, όλοι όσοι συμμετείχαν στα πιστοποιημένα  σεμινάρια για τη χρήση των απινιδωτών, δεν έχουν λάβει τη σχετική πιστοποίηση. Υπενθυμίζει πως η  πατρότητα του πανεπιστημιακού προγράμματος αυτού ανήκει στην προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, με την διάδοχο της, να έχει ξεκινήσει την διανομή από τα τέλη Μαρτίου, κίνηση που αποδίδει σε προεκλογική παροχή, ενώ, οι παραλήπτες  θα πρέπει να γνωρίζουν ότι απαιτούνται σειρά διαδικασιών για τη λειτουργία των μηχανημάτων, όπως η ένταξη τους στο Εθνικό Μητρώο Απινιδωτών. Σε κάθε περίπτωση, οι σωτήριες αυτές συσκευές, θα έπρεπε να είχαν αποδοθεί σε φορείς  και σε Συλλογικότητες, χθες, αλλά, έστω και τώρα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, να εγκατασταθούν και να επιτελέσουν τον σκοπό τους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

 

 

.ertnews.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...