Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Πτολεμαΐδα: Η Ανθοκομική, μας χρειάζεται!

Πτολεμαΐδα: Η Ανθοκομική, μας χρειάζεται!
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Όποιος νομίζει ότι είναι εύκολο να οργανωθείς για μία έκθεση και να λειτουργείς μέσα από αυτή, υπό διαφορετικές κάθε φορά συνθήκες, πλανάται πλάνην οικτράν.

Όχι απλά δεν είναι εύκολο αλλά ο δείκτης δυσκολίας αυξάνεται καθώς απαιτείται προσαρμογή στις εκάστοτε συνθήκες οι οποίες μάλιστα δεν είναι προβλέψιμες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Η ανθοκομική έκθεση Πτολεμαΐδας είναι ένας θεσμός που πραγματοποιείται σε υπαίθριο χώρο και σε μία περίοδο μεταβατική, σε ότι έχει να κάνει με τον καιρό.

Φέτος η συνεχόμενες βροχές και μπόρες δυσκόλεψαν πολύ τον κόσμο στο να επισκεφθεί την έκθεση αλλά περισσότερο δυσκόλεψαντους εκθέτες.

Η παράταση της μίας ημέρας που δόθηκε στην λειτουργία, ίσως να μην μπορεί να διορθώσει αρκετά πράγματα αλλά σίγουρα κάτι μπορεί να προσφέρει.

Αρκεί να μην δώσουμε προτεραιότητα στην βολή μας.

Ας πάρουμε λοιπόν μία ομπρέλα και ας πάμε μέχρι εκεί αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξή μας στους εκθέτες που κάθε χρόνο κοπιούν για να μας τα έχουν όλα έτοιμα.

«κάλπηΚΗ λίρα»

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...