Πτολεμαΐδα: Εκπρόσωποι του Συλλόγου Αμεα συναντήθηκαν με την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Η θεατρική ομάδα ''Εν δυνάμει'' στην Πτολεμαΐδα - Παράσταση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Πτολεμαΐδα: Εκπρόσωποι του Συλλόγου Αμεα συναντήθηκαν με την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου


 

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Εορδαίας κ.Παναγιώτη Πλακεντά, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, εκπρόσωποι του Συλλόγου συναντήθηκαν με την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κατά τη συζήτηση υπογραμμίστηκαν ζητήματα που αφορούν στο αναπηρικό κίνημα όπως ο προσωπικός βοηθός, η αλλαγή του νόμου που αφορά τη συμμετοχή στα προγράμματα απασχόλησης της ΔΥΠΑ των συλλόγων ΑμεΑ, καθώς και η ανάγκη αύξησης των προνιακών επιδομάτων.

Με το πέρας της συζήτησης η κ. Μιχαηλίδου επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε από τους εκπροσώπους του Συλλόγου στη μονάδα αυτόνομης διαβίωσης.

 

 

Για το Δ.Σ.

 

Η Γεν. Γραμματέας                                                                         Η  Πρόεδρος

 

 

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ                                                                ΝΤΕΛΛΑ ΟΛΓΑ

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!