Πτολεμαΐδα: Ανοίγει η Λαϊκή Αγορά μετά από δύο μήνες

Μεταφορά ημέρας διενέργειας λαϊκής αγοράς στο Αμύνταιο για το Σάββατο 31/12/2022

Περιεχόμενο

Επιστρέφουν ύστερα από δύο μήνες περίπου παραγωγοί και εκθέτες στη Λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδας , μετά  τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ και  όλα όσα προβλέπονται για τις περιοχές εκείνες της χώρας που, λόγω κορονοϊού, παραμένουν στο «Κόκκινο».

 

Έτσι την ερχόμενη Τετάρτη, παραγωγοί τα προϊόντα των οποίων όλο το προηγούμενο διάστημα υπέστησαν  μεγάλες ζημιές εξ αιτίας της μη έγκαιρης διάθεσης τους, αλλά και εκθέτες βιομηχανικών προϊόντων, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή Εορδαίας, θα συμβάλουν στην ομαλή λειτουργία της, τηρώντας όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα

 

 

Μαίρη Κεσκιλίδου

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !