Πτολεμαΐδα: Ανοίγει «Η κουζίνα του συγγραφέα» και η Μαρία Παπαγιάννη ετοιμάζει το πρώτο μενού!

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Ανοίγει «Η κουζίνα του συγγραφέα» και η Μαρία Παπαγιάννη ετοιμάζει το πρώτο μενού!

Μετά τις ταξιδιωτικές εμπειρίες, οι… γευστικές περιπέτειες.

Ανοίγει «Η κουζίνα του συγγραφέα» και η Μαρία Παπαγιάννη ετοιμάζει

το πρώτο μενού!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ταξιδέψαμε, γνωρίσαμε τον τόπο μας, τους υπέροχους ανθρώπους του, ακούσαμε και καταγράψαμε τις μοναδικές τους ιστορίες, καιρός να… βάλουμε και κάτι στο στόμα μας. Όχι, οτιδήποτε αλλά αυτό που θα ετοιμαστεί στην «Κουζίνα του συγγραφέα»!

Ξεκινάμε, λοιπόν, η ίδια παρέα του Συλλόγου Φίλων του Βιβλίου, και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε την Μαρία Παπαγιάννη που θα βάλει την… ποδιά της και θα… μπει στην κουζίνα του εστιατορίου Πινόκιο για να μας ετοιμάσει το πρώτο μενού αυτής της νέας μας δράσης.

Η διαδρομή ξεκινά απ’ το στόμα και τις ιστορίες που θα μας χαρίσει η αγαπημένη συγγραφέας, για να περάσει στο χαρτί κι από εκεί στα πιάτα μας.

Έτσι, η συγγραφή κι η γαστρονομία θα συναντηθούν στην ίδια κουζίνα και θα προσφέρουν στους μικρούς τους βιβλιόφιλους, ένα διαφορετικό γεύμα κάτω από την… λογοτεχνική επίβλεψη του Πινόκιο.    Ναι, αλήθεια σας λέω,  δεν είναι ψέμα!

Στην μαγική κουζίνα της Μαρίας Παπαγιάννη,  μολύβια, πιρούνια, ποτήρια, σβήστρες  θα  συνωμοτήσουν δημιουργικά  και θα στήσουν τα δικά τους  λογοτεχνικά πιάτα.

Ο σεφ Νίκος Κυψίδης με βοηθό τον άριστο γευσιγνώστη Πινόκιο, θα εμπνευστούν ευφάνταστα πιάτα με πρωτότυπες συνταγές  που θα έχουν μέσα τους  μοναδικές λογοτεχνικές γεύσεις και αρώματα.

Το Λογοτεχνικό μενού  θα περιλαμβάνει:

Ορεκτικό: Πες πες μια ιστορία με ήρωες λαχταριστούς

Κυρίως πιάτο: H χύτρα που κελαηδούσε ιστορίες με μπόλικο αρωματικό  κελαηδί

Επιδόρπιο: Στο Πικεφί με ζάχαρη πολλή

Για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων  μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο  6974336377

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!