Πρώτο βραβείο σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για το Γυμνάσιο Αναρράχης-Εμπορίου

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ - EORDAIALIVE.COM
Λάζαρος Λαζαρίδης
Ο Λάζαρος Λαζαρίδης είναι δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του EordaiaLive.com. Με πολυετή εμπειρία στο τοπικό ρεπορτάζ, καλύπτει την επικαιρότητα, τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα στην Πτολεμαΐδα, την...
2λ ανάγνωσης

Πρώτο βραβείο σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για το Γυμνάσιο Αναρράχης-Εμπορίου

Eordaia Live – Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή στις Google Ειδήσεις

 

Σημαντική διάκριση για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Αναρράχης-Εμπορίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, καθώς βραβεύτηκαν με το 1ο βραβείο στην κατηγορία της Ταινίας στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας με θέμα «Οδική Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη».

Στο πρόγραμμα που εμπνεύστηκε και συντόνισε η φιλόλογος, Αναστασία Σωτηριάδου, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να κάνουν ένα ταξίδι στη γνώση μέσα από τη βιωματική μάθηση, να πάρουν μέρος σε δράσεις ενεργού πολίτη που προάγουν την ατομική και κοινωνική ευθύνη και συμμετοχή και να προβάλουν τη δική τους οπτική σχετικά με την ασφάλεια στο ηλεκτρικό πατίνι, ένα μεταφορικό μέσο ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) Πάνος Μυλωνάς, έναν σημαντικό φορέα που επί 19 συναπτά έτη αγωνιά και αγωνίζεται για την προστασία της ζωής στους δρόμους αναλαμβάνοντας δράσεις για την καλλιέργεια κυκλοφοριακής παιδείας.

Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα στην αίθουσα του Πύργου Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσία του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Βασίλη Οικονόμου, του Προέδρου του Ι.Ε.Π. κ. Σπύρου Δουκάκη, της Προέδρου του ΔΣ του Ι.Ο.ΑΣ. κας Βασιλικής Δανέλλη Μυλωνά και της Προϊσταμένης του Τμήματος Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. κας Σοφίας Παπαδημητρίου.

Την ομάδα των 15 παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και στη δημιουργία του τελικού προϊόντος εκπροσώπησαν ο μαθητής Δαμιανός Γουγούσης και οι μαθήτριες Μαρία Λούσιου και Μυροφόρα Μπαλαχτσή.

Πρώτο βραβείο σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για το Γυμνάσιο Αναρράχης-Εμπορίου

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ακολουθηστε
Ο Λάζαρος Λαζαρίδης είναι δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του EordaiaLive.com. Με πολυετή εμπειρία στο τοπικό ρεπορτάζ, καλύπτει την επικαιρότητα, τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα στην Πτολεμαΐδα, την Εορδαία και ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.