Πακέτα αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες από το Δήμο Εορδαίας

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πακέτα αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες από το Δήμο Εορδαίας

Πακέτα αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες από το Δήμο Εορδαίας


 

Κοντά στους ευάλωτους δημότες του βρίσκεται ο Δήμος Εορδαίας, ο οποίος θέλοντας να προσφέρει λίγη χαρά κι αλληλεγγύη τις ημέρες των Χριστουγέννων διανέμει από το πρωί της Πέμπτης πακέτα αγάπης με είδη διατροφής, σε 400 οικογένειες που δοκιμάζονται οικονομικά και έχουν ανάγκη στήριξης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Υγείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, Δημήτρη Σπόντη, ετοιμάστηκαν και διατίθενται από το Κέντρο Κοινότητας 400 πακέτα αγάπης σε ευάλωτες και μονογονεϊκές οικογένειες, με ιδίους πόρους του Δήμου Εορδαίας αλλά και την προσφορά σε είδος από επιχειρήσεις και σούπερ μάρκετ. Εξέφρασε μάλιστα τις ευχαριστίες της δημοτικής αρχής προς τις επιχειρήσεις που συνέδραμαν, ενώ ευχήθηκε εκ μέρους του Δήμου Εορδαίας καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά.

Ευχαρίστησε ειδικότερα τις εταιρείες STELMA Μαμαντζής, ΤΕΡΝΑ, ΤΟΤΤΗΣ, ΑΦΟΙ ΔΡΟΥΜΤΣΕΚΑ ΟΕ και τα Σούπερ Μάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πακέτα αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες από το Δήμο Εορδαίας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πακέτα αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες από το Δήμο Εορδαίας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!