Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Ολοκληρώθηκε για την φετινή σχολική χρονιά το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής, προς μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που πραγματοποίησε η Δημοτική Αστυνομία Εορδαίας.

Ολοκληρώθηκε για την φετινή σχολική χρονιά το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής, προς μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που πραγματοποίησε η Δημοτική Αστυνομία Εορδαίας.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ολοκληρώθηκαν σήμερα τα μαθήματα του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής προς μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που πραγματοποίησε για 2η συνεχόμενη χρονιά η Δημοτική Αστυνομία Εορδαίας.  Καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους μαθητές και εκπαιδευτικοί από τα Δημοτικά Σχολεία της Πτολεμαΐδας πραγματοποιούσαν εκπαιδευτικές επισκέψεις στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της πόλης, με κύριο στόχο την απόκτηση κυκλοφοριακής συνείδησης.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Να σημειωθεί ότι η εκπαίδευση των μαθητών γίνεται από πιστοποιημένο εκπαιδευτή Δημοτικό Αστυνομικό, ενώ κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, σε ένα ανοιχτό διαμορφωμένο αμφιθέατρο, οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις βασικές αρχές του ΚΟΚ και παράλληλα, μέσω προσομοίωσης, έμαθαν να κινούνται σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας με ηλεκτροκίνητα οχήματα, ποδήλατα και τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

 

Το σημερινό τελευταίο μάθημα Κυκλοφοριακής Αγωγής παρακολούθησε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, ενώ μαζί του ήταν ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου Χρήστος Κεσκερίδης και η αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού Αναστασία Πράπα.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι η δημοτική αρχή αξιοποίησε μία εγκαταλελειμμένη υποδομή του Δήμου Εορδαίας που αποτελεί μικρογραφία ενός αστικού οδικού δικτύου, όπως ήταν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, δίνοντας στους πολίτες και ιδιαίτερα στους μαθητές το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, να εξοικειωθούν με τα σήματα και τους κανόνες κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες που θα τους καταστήσουν μελλοντικά ευσυνείδητους και κοινωνικά υπεύθυνους οδηγούς.

 

Ο Δήμος Εορδαίας θα συνεχίσει να συμβάλλει ενισχύοντας βιωματικά την προσπάθεια των εκπαιδευτικών, των μαθητών καθώς και όλων των πολιτών, έχοντας την ακλόνητη πεποίθηση ότι η εκμάθηση των κανόνων κυκλοφορίας και ο σεβασμός στο δικαίωμα της ασφαλούς μετακίνησης στην πόλη είναι επένδυση ποιότητας στη ζωή όλων μας.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ολοκληρώθηκε για την φετινή σχολική χρονιά το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής, προς μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που πραγματοποίησε η Δημοτική Αστυνομία Εορδαίας. Ολοκληρώθηκε για την φετινή σχολική χρονιά το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής, προς μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που πραγματοποίησε η Δημοτική Αστυνομία Εορδαίας. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ολοκληρώθηκε για την φετινή σχολική χρονιά το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής, προς μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που πραγματοποίησε η Δημοτική Αστυνομία Εορδαίας. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ολοκληρώθηκε για την φετινή σχολική χρονιά το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής, προς μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που πραγματοποίησε η Δημοτική Αστυνομία Εορδαίας.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...