ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ «ΦΩΤΙΑ» ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΡΕΥΜΑ ΦΘΗΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ – KΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Απάντηση του ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Πολιτών Εορδαίας για την ανάπτυξη.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ «ΦΩΤΙΑ» ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΡΕΥΜΑ ΦΘΗΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ – KΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ

 

Οι νέες τεράστιες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, είναι συνέπεια κυβερνητικής πολιτικής για την «απελευθέρωση» της Ενέργειας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αυξήσεις σε ρεύμα, καύσιμα, τρόφιμα, μας λεηλατούν το εισόδημα, κυριολεκτικά μας αδειάζουν τις τσέπες για αγαθά τα οποία είναι απαραίτητα για τη διαβίωσή μας.

Τα τέλη επανασύνδεσης και οι διακανονισμοί σε περίπτωση διακοπής ρεύματος έχουν δυσβάσταχτους όρους καθιστώντας αδύνατο για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά νοικοκυριά να ανταπεξέλθουν. Επιπλέον ακόμα και για ελάχιστο ποσό χρέους η ΔΕΗ αναθέτει σε δικηγορικά γραφεία την είσπραξη που απειλούν με εξώδικα και μηνύσεις. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο των επιχειρηματικών ομίλων.

Πρόκειται για προδιαγεγραμμένη εξέλιξη στην πορεία ξεπουλήματος της Ενέργειας, συνέπεια της οποίας είναι και η απολιγνιτοποίηση.

Αυτή είναι η αίτια των ανατιμήσεων και της ακρίβειας και όχι η παρενέργεια «εξωτερικών και συγκυριακών παραγόντων» που επικαλούνται τα κυβερνητικά επιτελεία. Το παραμύθι ότι τάχα ο ανταγωνισμός θα έριχνε τις τιμές, έχει καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.

 

Απαιτούμε:

  • Ρεύμα φθηνό για όλο το λαό και κατάργηση των χαρατσιών για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.
  • Καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκές κατοικίες και σε μικρές επιχειρήσεις.
  • Αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές.

Δεν δεχόμαστε να μας βυθίζουν στα σκοτάδια, να λεηλατούν το εισόδημά μας

Σήμερα οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι έχουμε ανάγκη από φθηνές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην Ενέργεια, στο Νερό, στις Επικοινωνίες, στις Μεταφορές, σε ότι παράγουμε.

 

 

Καλούμε το λαό της Εορδαίας να πάρει μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία-ταμεία της ΔΕΗ (απέναντι από την Αγία Τριάδα)

ενάντια στις τεράστιες αυξήσεις του ρεύματος

Παρασκευή 18 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!