Ο Δήμος Εορδαίας δίνει χρώμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με παρεμβάσεις αναβάθμισης και καλλωπισμού.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ο Δήμος Εορδαίας δίνει χρώμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με παρεμβάσεις αναβάθμισης και καλλωπισμού.

Ο Δήμος Εορδαίας δίνει χρώμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με παρεμβάσεις αναβάθμισης και καλλωπισμού.

 

Εργασίες καλλωπισμού με ελαιοχρωματισμούς στα παγκάκια που βρίσκονται σε πάρκα, καθώς και στις διαχωριστικές νησίδες των οδών ταχείας κυκλοφορίας οχημάτων στην Πτολεμαΐδα κατά μήκος της νότιας εισόδου της πόλης, ξεκίνησαν τα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Οι συγκεκριμένες εργασίες θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία της Πτολεμαΐδας και των Κοινοτήτων, σε ένα πλαίσιο προγραμματισμένων παρεμβάσεων και σχεδιασμού.

 

Με αυτό τον τρόπο η δημοτική αρχή Εορδαίας υλοποιεί σταδιακά την δέσμευσή προς τους πολίτες για όμορφα χρώματα σε κάθε γειτονιά, με  κύριο στόχο τη βελτίωση της εικόνας των χώρων πρασίνου και την αισθητική αναβάθμιση των κοινόχρηστων σημείων του τόπου μας.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Εορδαίας δίνει χρώμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με παρεμβάσεις αναβάθμισης και καλλωπισμού. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Εορδαίας δίνει χρώμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με παρεμβάσεις αναβάθμισης και καλλωπισμού. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Εορδαίας δίνει χρώμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με παρεμβάσεις αναβάθμισης και καλλωπισμού. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Εορδαίας δίνει χρώμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με παρεμβάσεις αναβάθμισης και καλλωπισμού. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Εορδαίας δίνει χρώμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με παρεμβάσεις αναβάθμισης και καλλωπισμού. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Εορδαίας δίνει χρώμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με παρεμβάσεις αναβάθμισης και καλλωπισμού. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Εορδαίας δίνει χρώμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με παρεμβάσεις αναβάθμισης και καλλωπισμού. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Εορδαίας δίνει χρώμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με παρεμβάσεις αναβάθμισης και καλλωπισμού. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Εορδαίας δίνει χρώμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με παρεμβάσεις αναβάθμισης και καλλωπισμού.

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!