Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας!
Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας!

🙏Να προσφέρουμε όπως κάθε χρόνο κουραμπιέδες της “Αγάπης” με πολλή αγάπη με τις εθελόντριες του συλλόγου μας στον
“Χριστιανικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο Καλός Σαμαρείτης”.
🌲Μέσα σε εορταστικό κλίμα,αφού την παράσταση έκλεψαν οι μαθητές της έκτης τάξης του 10ου Δημοτικού σχολείου Πτολεμαΐδας,όπου έψαλαν τα κάλαντα,μοίρασαν κάρτες Χριστουγέννων και έπλασαν κουραμπιέδες για τους σιτιζόμενους μεταφέροντας συναισθήματα αγάπης, προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
🙏 Ευχαριστούμε την δασκάλα κ.Χρύσα Γκουντούλα ,την πρόεδρο του συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων κ.Μαριανθη Πάτσιου για την αποδοχή της πρόσκλησης
🙏Καθώς την κ. Σοφία Δίκα Καμαριάδου και τις κύριες του φιλανθρωπικού σωματείου για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία.
❣️Καλή δύναμη στο τεράστιο έργο που επιτελείται.
🙏Ένα επίσης ευχαριστούμε στον κ.Θεόδωρο Καζαντζίδη πρόεδρο των Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας.
#Voula Zwra,Marianthi Patsiou ,Δίκα Καμαριάδου Σιφία,Νίκη Δεληγιαννάκη,Σωτηριάδου Μαρία.
#Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας
#Χριστούγεννα προσφοράς και αγάπης στον “Συνάνθρωπο”.
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!