Με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά συναντήθηκε το Δ. Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Π. Ε Κοζάνης

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά συναντήθηκε το Δ. Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Π. Ε Κοζάνης

Με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά συναντήθηκε το Δ. Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Π. Ε Κοζάνης

 

Την 30 Νοε 2021 στο δημαρχείο της Πτολεμαΐδας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας κ. Πλακεντα Παναγιώτη στο πλαίσιο των επαφών της Ένωσης με θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τα στελέχη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

Στην συνάντηση παραβρέθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης, ο Πρόεδρος της Παπαδημητρίου Λάζαρος,ο Γενικός Γραμματέας Βότσης Σιδέρης και η ταμίας Ιωαννίδου Παρασκευή.

 

 

Ο κ. Πλακεντάς, καλοσωρίζοντας μας, τόνισε τον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην διατήρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας και ομοψυχίας και αναφέρθηκε στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους, στον καιρό της ειρήνης διαβεβαιώνοντας δε ότι η τοπική κοινωνία και οι αρχές που την εκπροσωπούν τιμούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση των προβλημάτων του κλάδου των στρατιωτικών και διατυπώθηκαν οι θέσεις και προτάσεις της Ε.Σ.Π.Ε.ΚΟΖ σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος και ταλανίζουν το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό.

Επίσης τέθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου Πτολεμαΐδας με την Ένωση μας όπως κοινές δράσεις αιμοδοσίας, συλλογής τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο Πτολεμαΐδαςκα.

Στην συνάντηση τηρήθηκαν όλα τα υγιεινομικά πρωτόκολλα που αφορούν τον Covid-19.

 

 

 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     
Ο Πρόεδρος   Ο Γεν. Γραμματέας
     
     
Λάζαρος Παπαδημητρίου   Σιδέρης Βότσης
Ιλχος (ΑΤΘ)   Υπλγος (ΔΒ)
τηλ. 6936504572   τηλ. 6937481104

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!