Με 4 νέα μηχανήματα θα ενισχυθεί ο στόλος του Δήμου Εορδαίας. Εγκρίθηκε η διακήρυξη για το Υποέργο «Προμήθεια Μηχανημάτων Έργων για την αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών στο Δήμο Εορδαίας», συνολικού προϋπολογισμού 737.800 €.

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Δήμος Εορδαίας: Στο ΕΑΠ Δυτικής Μακεδονίας η Κατασκευή Μνημείων για την Μικρασιατική καταστροφή, τη Γενοκτονία των Ποντίων και το ολοκαύτωμα των Πύργων

Με 4 νέα μηχανήματα θα ενισχυθεί ο στόλος του Δήμου Εορδαίας. Εγκρίθηκε η διακήρυξη για το Υποέργο «Προμήθεια Μηχανημάτων Έργων για την αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών στο Δήμο Εορδαίας», συνολικού προϋπολογισμού 737.800 €.

 

Εγκρίθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτ. Μακεδονίας η διακήρυξη του έργου «Προμήθεια Μηχανημάτων Έργων για την αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών στο Δήμο Εορδαίας», το οποίο αφορά την προμήθεια τεσσάρων (4) μηχανημάτων έργων στο πλαίσιο της ανανέωσης και του εμπλουτισμού του στόλου μηχανημάτων και οχημάτων του Δήμου Εορδαίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Πιο συγκεκριμένα μετά από την υποβολή αιτήματος ελέγχου νομιμότητας της διακήρυξης από το Δήμο Εορδαίας, εκδόθηκε η προέγκριση δημοπράτησης για το εν λόγω έργο στο οποίο περιλαμβάνεται η προμήθεια των παρακάτω Μηχανημάτων Έργων:

 

  • «Ενός (1) καινούριου Διαμορφωτή Γαιών»,εκτιμώμενης συνολικής αξίας 600,00 €.
  • «Ενός (1) καινούριου Ισότροχου Φορτωτή-Εκσκαφέα», εκτιμώμενης συνολικής αξίας 000,00 €.
  • «Ενός (1) καινούριου Συρμού – Ελκυστήρα δια οδούς», εκτιμώμενης συνολικής αξίας 800,00 €.
  • «Μιας (1) καινούριας Ημιρυμουλκούμενης Τριαξονικής Καρότσας», εκτιμώμενης   συνολικής αξίας 400,00 €.

 

Πλέον ο στόλος των Μηχανημάτων Έργων και συνολικότερα των οχημάτων του Δήμου Εορδαίας μπαίνει σε νέα εποχή έχοντας ανανεωθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό και εμπλουτιστεί με τα απαραίτητα οχήματα, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας, των συνεργείων που έχουν να κάνουν με την βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη, καθώς και της Τεχνικής Υπηρεσίας στον τομέα των έργων και των παρεμβάσεων.

 

Να υπογραμμιστεί ότι όταν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη προμήθεια και μέχρι το τέλος του έτους ο στόλος του Δήμου Εορδαίας θα έχει αποκτήσει συνολικά 19 καινούργια μηχανήματα έργων την τελευταία διετία.

Γίνεται απολύτως κατανοητό ότι ωφελούμενοι των παραπάνω είναι δυνητικά όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Εορδαίας και της ευρύτερης περιοχής, αφού τα οφέλη που θα προκύψουν αφορούν την ασφάλεια του πολίτη και το κόστος παροχής υπηρεσιών, καλύτερες υπηρεσίες δηλαδή σε έκτακτες ανάγκες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

 

Η δημοτική αρχή Εορδαίας θα συνεχίσει την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης πολιτικής προστασίας και παράλληλα βελτίωσης της καθημερινότητας, που θα εξασφαλίζει τη μέγιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, πάντα με πρόταγμα το όφελος των πολιτών με το μικρότερο δυνατό κόστος.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!