Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Κλειστές λόγω εργασιών συντήρησης και ασφαλτόστρωσης, από την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, οδοί πέριξ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας (Πέτρινο) έως το ύψος της οδού 25ης Μαρτίου.

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας, φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 40 τόνων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Γρεβενών – Τρικάλων από το 1ο χλμ έως το 40ο χλμ.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στο πλαίσιο των εργασιών ανακατασκευής και συντήρησης οδών της Πτολεμαΐδας, από το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου μέχρι και την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 θα είναι κλειστές για την διέλευση οχημάτων, οδοί πέριξ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας (Πέτρινο) έως το ύψος της οδού 25ης Μαρτίου.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς. Παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Πιο συγκεκριμένα η κυκλοφορία θα διακοπεί στις παρακάτω οδούς:

 

  • Παυλίδη Αδαμοπούλου από την διασταύρωση της με την οδό Θράκης ως τη διασταύρωση της με την οδό 25ηςΜαρτίου.
  • Γονατά από την διασταύρωση της με την οδό 25ης Μαρτίου ως τη διασταύρωση της με την οδό Παυλίδη Αδαμοπούλου.
  • Ιμέρας από την διασταύρωση της με την οδό Ι. Χρηστίδη ως τη διασταύρωση της με την οδό 25ηςΜαρτίου.

O Δήμος Εορδαίας κάνει έκκληση προς τους πολίτες και κυρίως στον εμπορικό κόσμο και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης για κατανόηση και συνεργασία,  ενώ παράλληλα τους διαβεβαιώνει ότι έχει μεριμνήσει έτσι ώστε ο ανάδοχος του έργου και οι εμπλεκόμενοι φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, την εξασφάλιση της ασφαλούς διέλευσης των πεζών, την ασφαλή πρόσβαση των πεζών στις παρόδιες ιδιοκτησίες, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα υποστηρίζουν τις ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρία καθώς και την εξασφάλιση ταχείας και ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

 

Η εκτέλεση των εργασιών συντήρησης και ασφαλτόστρωσης ασφαλώς σημαίνει προσωρινά μικρή ταλαιπωρία για όλους, αλλά η χρησιμότητα ενός τέτοιου έργου είναι απαραίτητη.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...