ΚΕΔΕ: Ξεκινούν τα μαθήματα στις δομές της Πειραματικής Σχολής Κλασσικού Χορού & Δημοτικού Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου – Αιτήσεις για διαφήμιση στο Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Θέσεις εργασίας στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας (ΚΕΔΕ)

ΚΕΔΕ: Ξεκινούν τα μαθήματα στις δομές της Πειραματικής Σχολής Κλασσικού Χορού & Δημοτικού Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου – Αιτήσεις για διαφήμιση στο Κολυμβητήριο

 

ΚΕΔΕ: Ξεκινάνε τα μαθήματα στις δομές της Πειραματικής Σχολής Κλασσικού Χορού – Γίνονται αιτήσεις από επιχειρηματίες ώστε να διαφημιστούν στον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΚΕΔΕ: Ξεκινάνε τα μαθήματα στις δομές της Πειραματικής Σχολής Κλασσικού Χορού – Γίνονται αιτήσεις από επιχειρηματίες ώστε να διαφημιστούν στον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας ανακοινώνει ότι από 1η Νοεμβρίου 2021 ξεκινάνε τα μαθήματα στις δομές της Πειραματικής Σχολής Κλασσικού Χορού και του Δημοτικού Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου για την περίοδο 2021-2022.

Αιτήσεις εγγραφής καθώς και πληροφορίες θα παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της έδρας στην οδό Περγάμου 80 (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Εορδαίας)  στο τηλέφωνο 2463081232 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]

Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας ανακοινώνει ότι προτίθεται να δεχτεί αιτήσεις από επιχειρηματίες ώστε να διαφημιστούν στον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας.

Οι διαστάσεις των διαφημίσεων και τα σημεία είναι τα εξής:

  • Δεξιά και αριστερά 16 σημεία πάνω από τις κερκίδες με διαστάσεις 3μ επί 1,5μ.
  • Στο κέντρο της πισίνας 8 σημεία με διαστάσεις 3μ επί 2μ.

Για περαιτέρω πληροφορίες καθώς και για το κόστος παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στη γραμματεία της ΚΕΔΕ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2463081232.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!