Κάτω τα χέρια απo την Αναρραχιώτικη Γη!!! (γράφει η Χ.Μ)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δήμος Κοζάνης: Ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης για την απάντληση της κεντρικής πλατείας
Κάτω τα χέρια απo την Αναρραχιώτικη Γη!!! (γράφει η Χ.Μ)
 Φτάνει η καμένη γη, αφήστε τις οάσεις μας ήσυχες!!! Βιομηχανική ζώνη υπάρχει στην περιοχή μας κι αυτή είναι της εκμετάλλευσης του Εθνικού μας Ενεργειακού Καύσιμου, του Λιγνίτη. Φτάνει ότι άλλο προδοτικό κι εγκληματικό, υπερασπιστείτε τον τόπο και την περιουσία του επιτέλους και πάψτε να τον υπονομεύετε!!!
Ο Ενεργειακός κολοσσός πρέπει να συνεχίζει να είναι εδώ, οι παραγωγικές μας γαίες-χωράφια, βοσκότοποι επίσης πρέπει να συνεχίσουν να είναι εδώ, για ότι άλλο καταστροφικό θα δώσετε λόγο αργά ή γρήγορα σε ανθρώπους και Θεό!!!
Οι θέσεις εξουσίας σας δόθηκαν για να υπερασπιστείτε και διαφυλάξετε τον τόπο και τα καλά του κι όχι για να βοηθήσετε στην καταστροφή τους!!! Αν αρπαχτικά χίμηξαν να τα κατασπαράξουν, οφείλετε να τα εμποδίσετε κι όχι να τα διευκολύνετε!!!
Ο Ενεργειακός Κολοσσός πρέπει να διαφυλαχτεί κι όχι να ξεσχιστούν οι σάρκες του και απ’τα κατασπαράγματα τους ψίχουλα να πεταχτούν από’δω κι από’κει για να κλείσουν στόματα!!!
Κι ακόμη, οι Εκκλησίες θα υπάρχουν μόνο αν συνεχίσουν οι Έλληνες Ορθόδοξοι να υπάρχουν στην Χώρα, αν όμως τους αφανίσει η εφαρμοζόμενη καταστροφική-ανθελληνική πολιτική, οι αλλόδοξοι και αλλόθρησκοι που συρρέουν ανενόχλητα, θα τις ισοπεδώσουν!!!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!