Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Η αγωγή και η Παιδεία του Δημότη (του Νίκου Κωτίδη)

Η αγωγή και η Παιδεία του Δημότη (του Νίκου Κωτίδη)
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η αγωγή και η Παιδεία του Δημότη (του Νίκου Κωτίδη)

Πριν μερικές ημέρες καυτηρίασα τον τρόπο που το συνεργείο του Δήμου επενέβη στο πάρκο της συμβολής των οδών Ιμέρας και Μητροπολίτου Ιωακείμ στην Πτολεμαΐδα.
Εκεί ενώ αρχικά το συνεργείο πήγε και ”πασάλειψε” με μπογιά τα σπασμένα ξύλα από τα παγκάκια χωρίς άλλη παρέμβαση έφυγε!!!!
Δίκαια οι περίοικοι κάτοικοι κοινοποίησαν σχετικές φωτογραφίες με την οικτρή κατάσταση του πάρκου όχι μόνο για τα παγκάκια αλλά και για τα χόρτα που είχαν γεμίσει τον χώρο που παλαιότερα υπήρχε μια παιδική χαρά που με διάφορα παιχνίδια (κούνιες, τραμπάλα, κτλ.)
Δύο μέρες μετά τον νέο σχολιασμό μου από την πλημμελή επέμβαση του συνεργείου του Δήμου και τις αναρτήσεις φωτογραφιών, το συνεργείο του Δήμου επανήλθε και ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ τα σπασμένα ξύλα στα παγκάκια με άλλα νέα και βαμμένα.
Επίσης έγινε και υποδειγματική κοπή των χόρτων, και ήταν πλέον στην χρήση των Δημοτών.
ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ………….
Όμως υπάρχουν και οι δημότες που στερούνται και ΑΓΩΓΗΣ αλλά και ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!!
Λυπάμαι που το γράφω αυτό αλλά πως να εξηγήσει κανείς την συμπεριφορά κάποιου, κάποιων δημοτών που σπάσανε στο ένα παγκάκι το ένα ξύλο;;;;;;
Αν αυτός που το έκανε ήταν νέος και είχε παιδεία θα πήγαινε στους γονείς του και θα τους έλεγε το συμβάν ώστε στην συνέχεια αυτοί να ενημερώσουν την Δημοτική Αρχή και να επιβαρυνθούν την σχετική δαπάνη αποκατάστασης, αυτό κάνουν στις πολιτισμένες και ανεπτυγμένες κοινωνίες.
Το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και αν το σπάσιμο του ξύλου έγινε από ενήλικα.
Επομένως δύο είναι τα συμπεράσματα, πως αυτός που έκανε την ζημιά δεν έχει ΑΓΩΓΗ αλλά ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ και είναι πολύ λυπηρό για την νεολαία μας, αν πρόκειται για νέο – νέα.
Το δεύτερο συμπέρασμα είναι, αν μεταφέρθηκε προς τους γονείς και αυτοί αδιαφόρησαν εντελώς, είναι πως πλέον δίπλα στην έλλειψη ΑΓΩΓΗΣ και έλλειψη ΠΑΙΔΕΙΑΣ έχουμε και έλλειψη ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Και αυτό με θίγει και σε προσωπικό επίπεδο που στην πόλη που ζώ και αγαπώ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ.
Η ΑΓΩΓΗ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Η ΥΓΕΙΑ…..
ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ μέρα με την μέρα, και γκρεμίζονται σε ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!!!!
21-05-2022
Ν.Χ.Κ.
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η αγωγή και η Παιδεία του Δημότη (του Νίκου Κωτίδη) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η αγωγή και η Παιδεία του Δημότη (του Νίκου Κωτίδη) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η αγωγή και η Παιδεία του Δημότη (του Νίκου Κωτίδη)
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Λίτσα Παλαμά
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...