Γιάννης Καραβασίλης: Ο κύριος Μαλούτας ξαναχτύπησε.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Γιάννης Καραβασίλης: Ο κύριος Μαλούτας ξαναχτύπησε.

Γιάννης Καραβασίλης: Ο κύριος Μαλούτας ξαναχτύπησε.

 

Πυρά Γιάννη Καραβασίλη προς τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα: Μα τόσο γλείψιμο στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δεν σας απαντάμε στις ανεδαφικές σας εμμονές για τα θέματα υγείας της Δυτικής Μακεδονίας και την δημιουργία νέου Περιφερειακού Νοσοκομείου, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος όταν υπάρχει το Στολίδι της Δυτικής Μακεδονίας, το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, άρτιο από υποδομές, παρέχει με ασφάλεια περίθαλψη στην ευρύτερη περιοχή και λόγω επιδημίας, αυτό που απομένει η άμεση πλήρη στελέχωση του.
Κύριε Δήμαρχε θα σας πρότεινα φιλικά να ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα που φέρνει η Βίαιη απολιγνιτοποιηση στην περιοχή μας. Να μην πατάτε σε 10 βάρκες, αλλά να λέτε στην ΠΕΔ, αλλά, στις συγκεντρώσεις των εργαζομένων και άλλα στην κυβέρνηση, γιατί στο τέλος θα μείνετε χωρίς Τηλεθέρμανση σε μια πόλη που συνεχώς θα ερημωνει.
Δεν θέλω να μιλήσω για τα εσωπαραταξιακα σας, είναι δική σας υπόθεση.
Η Δυτική Μακεδονία και ο κάθε νόμος έχει νοσοκομεία, με το Μποδοσάκειο στο επίκεντρο της παροχής υγείας στην Δυτική Μακεδονία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!