Ευχαριστήριο μήνυμα του Διοικητή της Π.Υ Πτολεμαΐδας Χρήστου Σπυρίδη προς τον Μητροπολίτη κ.κ. Θεόκλητο

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ευχαριστήριο μήνυμα του Διοικητή της Π.Υ Πτολεμαΐδας Χρήστου Σπυρίδη προς τον Μητροπολίτη κ.κ. Θεόκλητο

Ευχαριστήριο μήνυμα του Διοικητή της Π.Υ Πτολεμαΐδας Χρήστου Σπυρίδη προς τον Μητροπολίτη κ.κ. Θεόκλητο

 

Κοιτώντας πίσω στο χρόνο η μνήμη με οδηγεί όταν πριν από 6 χρόνια βρέθηκα στην Φλώρινα με μετάθεση για να υπηρετήσω στην ακριτική περιοχή το Πυροσβεστικό σώμα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μεταξύ των πολλών που άνοιξαν την αγκαλιά τους ήταν, και νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό, ο Μητροπολίτης Θεόκλητος που με καλωσόρισε ευλογώντας συνεχώς κάθε μου βήμα κατά την πολυετή μου παρουσία στον αγιασμένο τόπο της εσχατιά της πατρίδας μας.

Στον γηραιό Δεσπότη και πνευματικό πατέρα όλων μας Άγιο Φλωρίνης νιώθω την εσωτερική ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Τόσο ο ίδιος όσο και συνολικά οι ιερείς της Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας με τους οποίους και συνεργάστηκα με καθοδήγησαν όπως κάνουν ως πνευματικοί ποιμένες κάθε μου ενέργεια και βήμα. Νιώθω τυχερός και ευγνώμων προς όλους και υπόσχομαι ότι πάντα θα τους έχω καλα μέσα στην καρδιά μου καθώς αποτελούν σημαντικό μέρος όχι μόνον της Πυροσβεστικής μου διαδρομής αλλά και της ζωής μου ταυτόχρονα.

Σας ευχαριστώ όλους!

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ευχαριστήριο μήνυμα του Διοικητή της Π.Υ Πτολεμαΐδας Χρήστου Σπυρίδη προς τον Μητροπολίτη κ.κ. Θεόκλητο Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ευχαριστήριο μήνυμα του Διοικητή της Π.Υ Πτολεμαΐδας Χρήστου Σπυρίδη προς τον Μητροπολίτη κ.κ. Θεόκλητο Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ευχαριστήριο μήνυμα του Διοικητή της Π.Υ Πτολεμαΐδας Χρήστου Σπυρίδη προς τον Μητροπολίτη κ.κ. Θεόκλητο Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ευχαριστήριο μήνυμα του Διοικητή της Π.Υ Πτολεμαΐδας Χρήστου Σπυρίδη προς τον Μητροπολίτη κ.κ. Θεόκλητο Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ευχαριστήριο μήνυμα του Διοικητή της Π.Υ Πτολεμαΐδας Χρήστου Σπυρίδη προς τον Μητροπολίτη κ.κ. Θεόκλητο

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!