Εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Εορδαίας την Τετάρτη 14 Ιουνίου

Εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Εορδαίας την Τετάρτη 14 Ιουνίου

Περιεχόμενο

Ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Εορδαίας, την 2η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Δήμου Εορδαίας και το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία αύριο Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

 

Κεντρικό σύνθημα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη είναι «Δώσε αίμα, μοιράσου τη ζωή».

 

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από 8.30 έως 13.30 της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της 2ης ΤΟΜΥ Δήμου Εορδαίας, Παυλίδη – Αδαμοπούλου 66.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24630 30006 .

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !