Εορδαία: Οι μοτοσικλετιστές του Μουρίκου ενισχύουν άπορες οικογένειες!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Εορδαία: Οι μοτοσικλετιστές του Μουρίκου ενισχύουν άπορες οικογένειες!

Εορδαία: Οι μοτοσικλετιστές του Μουρίκου ενισχύουν άπορες οικογένειες!


Την αλληλεγγύη τους απέναντι σε φτωχές οικογένειες, και στο πνεύμα αγάπης των άγιων ημερών που διανύουμε, επέδειξαν τα μέλη του Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Μουρικίου, προσφέροντας πενήντα δέματα με κρέας και άλλα τρόφιμα, αξιοποιώντας το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν από φιλικούς αγώνες  με πανελλαδικές συμμετοχές.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τα μέλη του Ομίλου ήρθαν σε επαφή με τους Προέδρους των Κοινοτήτων Άρδασσας – Κρυόβρυσης, Αναρράχης, Εμπορίου, Μηλοχωρίου και Φούφα, τους ενημέρωσαν για την πρωτοβουλία τους και στη συνέχεια τους παρέδωσαν τα τρόφιμα, ώστε να διανεμηθούν σε  άπορες οικογένειες.

Ο Όμιλος ανασυστάθηκε τα δύο- τρία τελευταία χρόνια, καταβάλλοντας προσπάθειες τόσο για τη νομιμοποίηση του, όσο και για την πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού, με στόχο να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του ορεινού όγκου του Μουρικίου, ιδανικός για  αγώνες  enduro, ενώ, στα άμεσα σχέδια του είναι και η εκπαίδευση μικρών παιδιών.

 

 

 

 

ertnews

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!