Εορδαία: Η χιονόπτωση «εγκλώβισε» κομμένα καυσόξυλα στο βουνό

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Εορδαία: Η χιονόπτωση «εγκλώβισε» κομμένα καυσόξυλα στο βουνό

Εορδαία: Η χιονόπτωση «εγκλώβισε» κομμένα καυσόξυλα στο βουνό

Η  χιονόπτωση που σημειώθηκε στα ορεινά της Εορδαίας κάλυψε κυβικά κομμένων καυσόξυλων που  επρόκειτο να διατεθούν σε δικαιούχους  Κοινοτήτων προκειμένου να περάσουν τον μακρύ και δύσκολο χειμώνα στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Εμπορίου Σάκη Μπόζια  από τα τρείς χιλιάδες κυβικά καυσόξυλα που διατίθενται για την θέρμανση των κατοίκων, παραλήφθηκαν μόνο τα μισά και τα υπόλοιπα παραμένουν στο βουνό, αν και οι περισσότεροι καίνε το διάστημα αυτό καυσόξυλα της προηγούμενης χρονιάς που το προηγούμενο καλοκαίρι  είχαν τακτοποιήσει στις αποθήκες τους.

Οι εναπομείνασες ποσότητες καυσόξυλων θα μεταφερθούν από το βουνό με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Όμως, στην Κοινότητα του Φούφα, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος Νίκος Βόρσιας, τα συνεργεία του Δασαρχείου Κοζάνης δεν έφθασαν ακόμη εκεί για να κόψουν καυσόξυλα, αν και όπως υποστηρίζει, είχε παραδώσει έγκαιρα τα έγγραφα που του ζητήθηκαν, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

Mαίρη Κεσκιλίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!