Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 21χρονος από την Πτολεμαΐδα, κατηγορούμενος για βιασμό 19χρονης φοιτήτριας
Στον ανακριτή οδηγήθηκε τη Δευτέρα το πρωί ο 21χρονος από την Πτολεμαΐδα που κατηγορούνταν για το βιασμό 19χρονης. Η καταγγελία έγινε από την φοιτήτρια το πρωί της Παρασκευής.
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου δικηγόρος του 21χρνου ανάφερε ότι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος .Αφέθηκε ελεύθερος με αναμενόμενους περιοριστικούς όρους λόγω της βαρύτητας του αδικήματος και όχι επειδή υπήρχαν ενδείξεις με απαγόρευση εξόδου από την χώρα, εμφάνιση στο τμήμα και η απαγόρευση προσέγγισης με την εγκαλούσα. Τα αντικειμενικά ευρήματα καταδεικνύουν ότι ο δεν υπήρχε βία και εξαναγκασμός, όλα έγιναν με την συναίνεση της φερόμενης ως παθούσας».
Ι.Π. prlogos.gr
Οι μόνοι που γνωρίζουν το τι έγινε,είναι τα ίδια τα παιδιά, κανένας άλλος. Εύκολα όμως ένα βράδυ με αλκοόλ και σεξ,εκμαιέυει καποιος/ια έναν βιασμό.