Διανομή αλατιού από το Δήμο Εορδαίας σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Διανομή αλατιού από το Δήμο Εορδαίας σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Διανομή αλατιού από το Δήμο Εορδαίας σε όλες τις σχολικές μονάδες.

 

Ο Δήμος Εορδαίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αντιμετώπιση δύσκολων καιρικών συνθηκών λόγω του χειμώνα και κυρίως του παγετού, ξεκίνησε από το πρωί την διανομή αλατιού στα σχολεία τα οποία επαναλειτούργησαν έπειτα από την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πιο συγκεκριμένα ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Κοσμάς Σιδηρόπουλος και υπάλληλοι του δήμου, παραδίδουν αλάτι σε συσκευασίες 25 kg στους διευθυντές κάθε σχολικής μονάδας όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Εορδαίας, που βρίσκονται στην Πτολεμαΐδα και στις Κοινότητες, ενώ η διανομή θα ολοκληρωθεί αύριο.

 

Να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων έντονων φυσικών φαινομένων, σύμφωνα με το σχέδιο που έχει εκπονηθεί από το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Διανομή αλατιού από το Δήμο Εορδαίας σε όλες τις σχολικές μονάδες. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Διανομή αλατιού από το Δήμο Εορδαίας σε όλες τις σχολικές μονάδες.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!