Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές και οικισμούς του Δήμου Εορδαίας

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Πέμπτη 27 Απριλίου

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές και οικισμούς του Δήμου Εορδαίας


 

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Πρακτορείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5/4/2023 λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Εορδαίας:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

  1. Από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30μ.μ.τ.κ.: Αναρράχης, Βλάστης, τμήμα τ.κ. Εμπορίου (περιοχή Εμπορίου προς Αναρράχη, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο  Εμπορίου- Αναρράχης) , ξενοδοχείο Άψης με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά των παραπάνω περιοχών, με διακοπή ρεύματος Κτηματικής περιοχής και των Αρδευτικών εκατέρωθεν της νέας Ε.Ο. Δυτικής Εορδαίας.
  2. Από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30μ.μ.: τ.κ.: Κρυόβρυσης, Άρδασσας και Ασβεστόπετρας, Λατομείο Γρηγοριάδη, Μοναστήρι Ι. Ναός Κοσμά του Αιτωλού.
  3. Από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30μ.μ: Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας ( πρώην Στρατόπεδο), Τμήμα Νότιο Δυτικά της Πτολεμαΐδας Ε.Ο. προς Άρδασσα Θερμοδυναμική kombi, Αντιπροσωπεία Κουρτίδης, βιοτεχνία επίπλων Βαφειάδη και Κωνσταντινίδη, Συνεργείο Σιώκης,  με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά των ίδιων περιοχών.
  4. Από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30μ.μ.: στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Βοΐου:  τ.κ. Σισάνι, και τ.κ. Νάματα.

 

Την Τετάρτη  5  Απριλίου  (08:15 π.μ. -14:00μ.μ.)

 

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Πρακτορείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5/4/2023 λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές του Δήμου Εορδαίας:

 

Από τις 08:15π.μ. έως τις 14:00μ.μ.: Η περιοχή εντός του συνημμένου περιγράμματος των παρακάτω οδών: Μεταμορφώσεως, Μ. Ασίας, Φιλίππου, 28ου Συντάγματος, Σαγγαρίου, Βασιλέως Κωνσταντίνου και οδός Ιωνίας (περί)

 

 

 

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές και οικισμούς του Δήμου Εορδαίας

 

Ενημερωθείτε στο site μας : https://siteapps.deddie.gr/outages2public για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...