Αθηνά Τερζοπούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας – Πολύ λάδωμα γίνεται, δηλαδή πολύ λάδι πέφτει αλλά τηγανίτες δεν βλέπουμε! (βίντεο)

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Αθηνά Τερζοπούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας - Πολύ λάδωμα γίνεται, δηλαδή πολύ λάδι πέφτει αλλά τηγανίτες δεν βλέπουμε! (βίντεο)

Αθηνά Τερζοπούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας – Πολύ λάδωμα γίνεται, δηλαδή πολύ λάδι πέφτει αλλά τηγανίτες δεν βλέπουμε! (βίντεο)


 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Για το τεχνικό πρόγραμμα ( έργα- μελετες)  του Δήμου Εορδαιας δήλωσε παρούσα όλη η παραταξη της αξιωματικης αντιπολιτευσης του Δήμου ( δεν ψήφισε θετικα)  Επίσης δεν το ψήφισαν ούτε η παράταξη του κ.Κοκκονιδη ουτε της κ.Χόλμπα.

Αν ψηφίσουμε θετικά είναι σα να επικυρωνουμε την αναποτελεσματικοτητα της Δημοτικης αρχής σ επίπεδο ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ, ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ , που δεν είδαμε, είπε η επικεφαλής κ.Αθηνά Τερζοπούλου και έχει τόση ανάγκη αυτήν την εποχή η περιοχή μας.
Στην τοποθέτησή της στη συνεδρίαση του Δημ.Συμβουλιου  είπε μεταξύ άλλων:
 

Πολύ λαδωμα γίνεται,  δηλαδή πολύ λάδι πέφτει αλλά τηγανιτες δεν βλέπουμε!

.-Εχουμε ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ της προηγούμενης δημοτικης αρχής  και  μικρό έργα συντηρήσης, που είναι αυτονόητο να γινονται

.-ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ- ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ

.-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ο εκσυγχρονισμος , ανακαίνιση δημοτικών  κτιριων ; ( στάθηκε ιδιαίτερα η κ. Τερζοπουλου στο σπίτι μας όπως είπε στο Δημαρχείο, ούτε σίτες υπήρξε μεριμνα να τοποθετηθούν, ούτε κλιματιστικά και το καλοκαίρι η κατάσταση είναι ανυπόφορη)

Επίσης ΔΟΘΗΚΕ ΕΜΦΑΣΗ στην ολέθρια κατάσταση που επικρατεί στο Παλαιοντολογικο Μουσείο της πόλης, στο οποίο απο πλημμυρα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΠΡΟΘΗΚΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ  ΥΛΙΚΟ ,χωρίς να έχει γίνει μέχρι σήμερα καμία μελέτη για την ανακατασκευή- ανακαίνιση του , μολονότι επανειλημμένα ζητήθηκε από τη  αξιωμ.αντιπολιτευση.

–Πού ειναι οι ενεργειακές αναβαθμίσεις των δημοτικων κτιριων η σχολειων ;. ( Σε όλη την Ελλάδα πολλοι Δημο έχουν προχωρήσει στα ενεργειακά κτίρια, εμείς μείναμε πολύ πίσω)

–Πού είναι η αύξηση του πρασινου και δενδρων;

–Που είναι η προσβασιμοτητα ή η διευκόλυνση της προσβασιμοτητας των ΑΜΕΑ Σε δρόμους, σε πεζοδρόμια, σε δημοτικά κτιρια;

.–Παρατηρούμε μια Πολύ αργή απορρόφηση κονδυλιων έργων.

.–Δεν υπάρχει ετοιμότητα στον ορυμαγδο των ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ  που βγαίνουν συνέχεια ΑΠΟ ΤΗΝ Περιφέρεια η τα Υπουργεία.

-ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΡΑΓΟΙ στις εντάξεις έργων,  από το ΕΣΠΑ, σύμφωνα με πίνακες της Περιφέρειας Δυτ.Μακεδονίας ( μολονότι είμαστε ο 2ος μεγαλύτερος Δήμος).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!