Αθηνα Τερζοπούλου – Στέφανος Κωτσίδης : Σκανδαλάκι; Σκάνδαλα; Και στο Κυνοκομείο του Δήμου Εορδαίας ; – Θα ξετυλιχθεί το κουβάρι. Εννέα χιλιάδες ( 9.000,00) ευρώ για καθαριότητα, στο πουθενά; !! Για να καθαριστουν τα καθαρά;

Αθηνα Τερζοπούλου - Στέφανος Κωτσίδης : Σκανδαλάκι; Σκάνδαλα; Και στο Κυνοκομείο του Δήμου Εορδαίας ; - Θα ξετυλιχθεί το κουβάρι. Εννέα χιλιάδες ( 9.000,00) ευρώ για καθαριότητα, στο πουθενά; !! Για να καθαριστουν τα καθαρά;

Περιεχόμενο

Αθηνα Τερζοπούλου – Στέφανος Κωτσίδης : Σκανδαλάκι; Σκάνδαλα; Και στο Κυνοκομείο του Δήμου Εορδαίας ; – Θα ξετυλιχθεί το κουβάρι. Εννέα χιλιάδες ( 9.000,00) ευρώ για καθαριότητα, στο πουθενά; !! Για να καθαριστουν τα καθαρά;

Κατ αρχήν να δηλώσουμε πως τ αδέσποτα δεν ειναι μηχανές για εκμετάλλευση.
Ο κόσμος ευαισθητοποιείται κάθε μέρα και περισσότερο .Μέσα σ αυτό το κλίμα σαν Οικονομική επιτροπή του Δήμου κληθήκαμε να δώσουμε χθές την συγκατάθεση μας  με τη διαδικασία του κατεπειγοντος , χωρίς δημοσίευση  , με την διαδικασία της απ ευθείας ανάθεσης από την Δημοτική Αρχή( με βάση μελέτη της αρμόδιας Υπηρεσίας  που έγινε 6.9.2022) άρον-άρον να καθαριστεί το κτίριο του Κυνοκομειου του Δήμου μας αντί ποσού σχεδόν 9.000,00ευρώ, από τα φερτα υλικά και τις λάσπες ,που δημιουργήθηκαν σ αυτό, από τις πλημμύρες της 22 Αυγούστου.
Υπήρξαν έντονοι προβληματισμοί από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που εκπροσωπουνται στην Οικονομική Επιτροπή, που τελικά δεν το ψηφισαμε.
Και δεν το ψηφισαμε:
 
1.Γιατι ήρθε “σαν κατεπειγον ” μετά 40 μέρες από τις πλημμύρες;
2.Γιατι δεν μας απάντησε η Δημοτική αρχή που έχει την πλειοψηφία στην Οικονομική Επιτροπή,  σε ποιον η σε ποια εταιρία προσανατολιζονται ν αναθέσουν το έργο της καθαριότητας από ” την πλημμύρα” , αφού ειναι τόσο κατεπείγον?
Πρέπει να γίνει σημαντική παρέμβαση είπε ο Προεδρευων της Οικονομικής Επιτροπής  , γιατί μέχρι τώρα “πήραν “κατι  λίγα από τις λάσπες  και αναβάλαμε και την απολύμανση, γιατί πρέπει να γίνει Πρώτα η καθαριότητα.
 
Την επόμενη μέρα της συνεδρίασης,  σήμερα δηλαδή ,πήγαμε στο κτίριο του Κυνοκομειου ,για να διαπιστώσουμε με τα μάτια μας , τι έκτασης καθαριότητα πρέπει να γίνει, από τα στρώματα λάσπης, όπως είπαν,  που δημιουργήθηκαν από τις πλημμύρες.
 
Αυτό που είδαμε,  φαίνεται στις φωτογραφίες που τραβήξαμε.
Τα συμπεράσματα  στους συμπολίτες μας.
Η ερώτηση σε μας. Τα καθαρά για να καθαριστούν θέλουν 9.000,00 ευρώ; Κι αν καθαριστηκαν πριν ? Γιατί , σε σχετική ερώτηση μας, δεν μας είπαν ποιός ή  ποιοί απασχολήθηκαν; 
 
ΥΓ : Στον χώρο του  Δημοτικού Κυνοκομειου που βρεθήκαμε ( Αθηνά Τερζοπουλου και Στέφανος Κωτσιδης , Δημοτ..Συμβουλος και Πρόεδρος του Κτηνοτροφικου Συλλόγου Εορδαίας, οι εργαζόμενοι εκεί( 3 η 4), μας είπαν οτι δουλεψαν αμέσως μετά την πλημμύρα και σε 2 ημέρες καθάρισαν ο,τι λασπες είχαν δημιουργηθεί.
 
Αθηνά Τερζοπούλου ( μέλος οικονομ.επιτροπης του Δήμου Εορδαιας
Στέφανος Κωτσίδης ( αναπλ.μελος οίκον.επιτρ.του    “””          “”””Πρόεδρος Κτηνοτρ.Συλλ.Εορδαιας)
Αθηνα Τερζοπούλου - Στέφανος Κωτσίδης : Σκανδαλάκι; Σκάνδαλα; Και στο Κυνοκομείο του Δήμου Εορδαίας ; - Θα ξετυλιχθεί το κουβάρι. Εννέα χιλιάδες ( 9.000,00) ευρώ για καθαριότητα, στο πουθενά; !! Για να καθαριστουν τα καθαρά;Αθηνα Τερζοπούλου - Στέφανος Κωτσίδης : Σκανδαλάκι; Σκάνδαλα; Και στο Κυνοκομείο του Δήμου Εορδαίας ; - Θα ξετυλιχθεί το κουβάρι. Εννέα χιλιάδες ( 9.000,00) ευρώ για καθαριότητα, στο πουθενά; !! Για να καθαριστουν τα καθαρά;
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !