Αθηνά Τερζοπούλου: ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ -ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Αθηνά Τερζοπούλου: ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ -ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Αθηνά Τερζοπούλου: ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ -ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, στο επίκεντρο της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτ.συμβουλιου εορδαίας.
Στο στόχαστρο από   την Δημοτική Αρχή, η παράταξη της αξιωμ.αντιπολίτευσης και κυρίως η επικεφαλής της κ.Τερζοπουλου.
Το πρόβλημα της Δημοτικής αρχής είναι Γιατί να παίρνουν οι κτηνοτρόφοι ενισχύσεις ( παραδόθηκε ικανή ποσότητα ζωοτροφων σε κτηνοτρόφους της περιοχης Βερμιου) από εταιρεία ΑΠΕ.
Αυτό ανησυχησε βέβαια κάποιους  επαγγελματίες πολιτικούς και την ωφελημένη
Μμ ομάδα τους , γιατί οι κτηνοτρόφοι άνοιξαν μόνοι τους δρόμους, διεκδίκησαν και πέτυχαν και ανησύχησαν βέβαια ακόμη περισσότερο γιατί ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικου συλλόγου Εορδαιας , κ. Κωτσιδης  μάχιμος κτηνοτρόφος ,είναι από την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου .
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ:
1)Κανένας δεν μπορεί να μπεί φραγή σε θεμιτές δράσεις ενός συλλόγου, το αντίθετο μάλιστα πρέπει να μπαίνει αρωγός και συμπαραστάτης του.
Κάθε αντίθετη προσπάθεια είναι εκ του πονηρού και υστερόβουλη.
Όπως είπε στη συνεδρίαση και ο κ. Κωτσίδης ” μην μπερδεύετε την μπότα ( του κτηνοτρόφου) με την κότα ( την λιράτη )!
2) Επιτέλους η Δημοτική αρχή ” να μην καταπίνει καλάμια”  .  Άλλη… Επι 2 και 1/2 χρόνια από τα Ταμεία του Δήμου  , μολονότι αιρετή του Δήμου, έπαιρνε χρήματα ασκώντας  μεσω του Δήμου,  εμπορική δραστηριότητα, με τις εγκρίσεις   “αλλου” της δημοτικής αρχής  και δεν είδαμε κανέναν να μιλάει με  μένος ,όπως χθες με το μένος που μίλησαν για τις ενισχύσεις που πήραν οι κτηνοτρόφοι  . Μην  προσπαθούν να ταυτίσουν  αυτην την δράση ,με οποιαδήποτε δράση αναπτύσσει ένας σύλλογος και μάλιστα κτηνοτροφικός που  δεν ζύγωσε βέβαια τα ταμεία του Δήμου …!
ΥΓ 1. Για την εγκατάσταση ΑΠΕ , ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, αλλά ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Για δε την Αιολική Βερμιου , που συζητιοταν χθες στο δημοτ.Συμβουλιο, ο φάκελλος τους ελεγχόταν από το Συμβούλιο Επικρατείας για 5 ετη , οπότε το 2019 απο το ΣΤΕεκδόθηκε σχετική απόφαση και προχώρησε μετά , στις διαδικασίες εξασφάλισης των σχετικών αδειών που απαιτούνται από την πολιτεία.
 
ΥΓ 2. Ο κτηνοτροφικός Σύλλογος Εορδαίας με επίσημα   αιτήματά του,  πέτυχε και βοηθήθηκε από τον ΑΗΣ Αμυνταιου από το ΛΚΔΜ, αύριο μπορεί από το ίδρυμα Νιάρχου, από το Ιδρυμα Ωνάση κ.λ.π  Μπορεί κάποιος να σταθεί εμπόδιο σε τέτοιες  διεκδικήσεις; Με ποιό δικαίωμα;  Εκτός αν ” ΞΑΝΑΗΛΘΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ” μεταμφιεσμένοι…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!