Πτολεμαΐδα: Λιγότεροι κατά 60% οι ψηφοφόροι στις εκλογές του «Σπάρτακου»

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Λιγότεροι κατά 60% οι ψηφοφόροι στις εκλογές του «Σπάρτακου»

Πτολεμαΐδα: Λιγότεροι κατά 60% οι ψηφοφόροι στις εκλογές του «Σπάρτακου»


Στις κάλπες θα προσέλθουν στις 6,7, και 8 Δεκεμβρίου τα μέλη του Συνδικάτου «Σπάρτακος» για να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Σχήμα, σύμφωνα με απόφαση της τελευταίας συνεδρίασης του Σώματος, ενώ, η μείωση, λόγω απολιγνιτοποίησης και του κλεισίματος Ορυχείων και Σταθμών ηλεκτροπαραγωγής, του αριθμού των ψηφοφόρων εκτιμάται, συγκριτικά με το 2018, στο 60%.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σύμφωνα με τον απερχόμενο Πρόεδρο του Συνδικάτου Μόσχο Μόσχου, πριν από τέσσερα χρόνια, το σύνολο των εργαζομένων στη ΔΕΗ αριθμούσε τις 4500 χιλιάδες και σήμερα μετά βίας φθάνει τις 2000, γι’ αυτό και με δεδομένο ότι «έχουμε μπροστά μας πολλούς αγώνες θα πρέπει να προκύψει ένα νέο Δ Σ ικανό να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις σε πολλά μέτωπα με σημαντικότερο αυτόν της απολιγνιτοποίησης». Υπογραμμίζει μάλιστα, ότι οι αγώνες που θα δοθούν θα πρέπει να είναι κοινοί, με παρόντες όλους τους φορείς, αν και μέχρι σήμερα, η στάση τους, εκτός από τον Δήμαρχο Εορδαίας, «είναι απογοητευτική», ενώ, πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερα ψηφοδέλτια που θα τεθούν στην κρίση του εκλογικού σώματος. Πληροφορίες, επίσης,
φέρουν τη δημιουργία μιας νέας κίνησης, με τον κ. Μόσχου, από την παράταξη της ΠΑΣΚΕ, να απαντά πως « αν κάποιοι θέλουν να διαχωρίσουν τη θέση τους, και να φύγουν γιατί έτσι βολεύει, η, θέλουν να εξυπηρετήσουν άλλα συμφέροντα, είναι δικαίωμα τους. Ας απαντήσουν στον κόσμο για ποιο λόγο το κάνουν».

 

 

 

 

ertnews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!