Υπογραφή σύμβασης του έργου «Συντήρηση- Βελτίωση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Δήμων Σερβίων και Βελβεντού»

Ένταξη των μελετών των οδικών τμημάτων «Κόμβος Φλώρινας- Αμμοχώρι» και «Ξινό Νερό -Πτολεμαΐδα», του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού «Νίκη-Φλώρινα-Κοζάνη-Όρια Ν. Λάρισας», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Μακεδονία 2014-2020

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Υπογραφή σύμβασης του έργου «Συντήρηση- Βελτίωση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Δήμων Σερβίων και Βελβεντού»

 

Τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση- Βελτίωση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Δήμων Σερβίων και Βελβεντού», υπέγραψε σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Κασαπίδης.

 

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, καθώς και εργασίες καθαρισμού τάφρων σε τμήματα του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, στην περιοχή των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.346.000,00 €, με χρηματοδότηση  από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί έργα συντήρησης και αναβάθμισης των οδικών της υποδομών, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας όλων των πολιτών που διέρχονται από το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό της δίκτυο.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida