Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Βράβευση φοιτητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας από το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg

Βράβευση φοιτητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας από το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Σπουδαία διεθνή διάκριση πέτυχε ο φοιτητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Damjan Kozarov με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό βίντεο στο πλαίσιο της ΝΑΤΟ 2030 Youth Summit. Σε μία διαδικτυακή απονομή, η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 9/11/2020 κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνάντησης νέων, ο κ. Kozarov βραβεύτηκε από το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Jens Stoltenberg για το βίντεο που δημιούργησε σχετικά με την υποχώρηση της στάθμης των υδάτων της λίμνης των Πρεσπών ως αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής και τις συνέπειες αυτής τόσο στο οικοσύστημα της λίμνης των Πρεσπών όσο και στην τοπική οικονομία των 3 εθνών που συνορεύουν στη λίμνη.

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζοντας την ατζέντα του για το 2030, έδωσε βήμα στους νέους 18-35 ετών των χωρών μελών και χωρών εταίρων της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, καλώντας τους να εκφράσουν τις ανησυχίες τους για την ασφάλεια και την ειρήνη καθώς και τις προσδοκίες τους από τον Οργανισμό για το μέλλον.

Ο κ. Kozarov ο οποίος είναι υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ευχαρίστησε μεταξύ άλλων, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μοναστήρι και ιδιαίτερα τον Πρόξενο κ. Αχιλλέα Ρακίνα για την υποστήριξη της συμμετοχής του.

 

 

3 2 1 1 1 2

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida