Συνεχίζονται τα έργα Συντήρησης των Οδικών Δικτύων στην Π.Ε. Γρεβενών – Τις Συμβάσεις των έργων, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Γεώργιος Κασαπίδης: «Η επανεκκίνηση του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο στέλνει αισιόδοξα μηνύματα με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να συστήνεται στις τουριστικές αγορές ως ένας ασφαλής και βιώσιμος προορισμός, που μπορεί να προσφέρει μοναδικές και αυθεντικές εμπειρίες στον επισκέπτη»

Συνεχίζονται τα έργα Συντήρησης των Οδικών Δικτύων στην Π.Ε. Γρεβενών – Τις Συμβάσεις των έργων, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης

 

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα συντήρησης των Οδικών Δικτύων στην Π.Ε. Γρεβενών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αναλυτικά  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας υπέγραψε τις Συμβάσεις για τα παρακάτω έργα:

  • «Συντήρηση Τεχνικών Έργων 2021». Το έργο είναι προϋπολογισμού 111.000,00 ευρώ με (ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  και θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.
  • «Συντήρηση Ασφαλτικών στο Οδικό Δίκτυο Βεντζίων». Το έργο είναι προϋπολογισμού 209.048,93 ευρώ με (ΦΠΑ), θα ολοκληρωθεί σε 24 μήνες και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
  • «Συντήρηση Ασφαλτικού Οδοστρώματος στο Βόρειο Τμήμα της Π.Ε. Γρεβενών 2021». Το έργο χρηματοδοτείται  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, είναι προϋπολογισμού 89.979,48 ευρώ και θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.
  • «Συντήρηση Ασφαλτικού Οδοστρώματος στο Νότιο Τμήμα της Π.Ε. Γρεβενών 2021».  Το έργο  προϋπολογισμού 84.979,49 ευρώ με(ΦΠΑ)  θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
  • «Συντήρηση Επισκευή Οδοστρώματος Επαρχιακού Δικτύου της Π.Ε. Γρεβενών 2021». Το έργο χρηματοδοτείται  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων-συνεχιζόμενα έργα έτους 2022 για την Π.Ε. Γρεβενών, θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και ο προϋπολογισμός του είναι 46.062,97 ευρώ με (ΦΠΑ).

 

Η Περιφερειακή Αρχή προχωράει μεθοδικά στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού έργων, ο οποίος το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει να επιδείξει αποτελέσματα μετρήσιμα και ουσιαστικά, που βοηθούν στην καθημερινότητα των πολιτών, βελτιώνουν την ασφάλεια των μετακινήσεων των ίδιων και εξασφαλίζουν την εύκολη πρόσβασή τους προς τους χώρους εργασίας.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!