Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Συνάντηση  του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης.

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης.

 

Το κλίμα καλής συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στην Περιφερειακή Αρχή και στο Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης, επιβεβαιώθηκε χθες το μεσημέρι 11 Οκτωβρίου 2021, ημέρα της Απελευθέρωσης της Κοζάνης  από τον Τούρκικο ζυγό, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χρήστο Δημητρόπουλο και τα μέλη του  Δ.Σ του Συλλόγου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δικηγορικός Σύλλογος, αλλά και οι πολίτες της Περιφέρειας, όπως αυτά της Μετεγκατάστασης του Ειρηνοδικείου Πτολεμαίδας, οι Δασικοί Χάρτες , η απολιγνιτοποίηση της περιοχής,  η ανάπτυξη και οι προοπτικές της Περιφέρειας στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης,   κατά της διάρκεια της συνάντησης υπογράμμισε, πως η Περιφερειακή Αρχή έμπρακτα στηρίζει τους Δικηγορικούς Συλλόγους της Περιφέρειας, καθώς σύμφωνα  με τις αρχές της Ισονομίας και της Ισοπολιτείας και με πλήρη διαφάνεια, χωρίς διάκριση και εκ περιτροπής ανατίθενται στα μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων υποθέσεις  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που χρήζουν νομικής υποστήριξης.

Επιπροσθέτως, η Περιφερειακή Αρχή ικανοποίησε ένα πάγιο αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου, που είναι η δημιουργία και η οργάνωση της  Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας με την πρόσληψη δύο μόνιμων Δικηγόρων, που θα χειρίζεται  αποκλειστικά τις υποθέσεις της Περιφέρειας

Παράλληλα, ο κ Κασαπίδης, ζήτησε τη συνεργασία  του Δικηγορικού Συλλόγου σε θέματα νομικής φύσεως, αλλά και στον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων που ανακύπτουν από την απολιγνιτοποίηση, όπου μπορεί να  απαιτηθεί νομική συμβουλή και εξειδικευμένη  έρευνα και γνώση του επιστημονικού Συλλόγου.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!