Συγχαρητήρια Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γιώργου Βαβλιάρα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελαίου Ιμέρων

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Συγχαρητήρια Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γιώργου Βαβλιάρα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελαίου Ιμέρων

Συγχαρητήρια Επιστολή

του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γιώργου Βαβλιάρα

στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελαίου Ιμέρων

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Μια ακόμα διάκριση, Αργυρή αυτή τη φορά, για το λάδι Ιμέρων επιβεβαιώνει την εξαιρετική ποιότητα του λαδιού που παράγουν οι ελαιοπαραγωγοί του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελαίου Ιμέρων.

Σας συγχαίρουμε για τη βράβευση σας και την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στον 6ο Διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου που διεξήχθη στη Λέσβο – και συγκεκριμένα στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου.

Τα τελευταία χρόνια στα Ίμερα καλλιεργούνται πάνω από 3.000 στρέμματα γης και 70.000 χιλιάδες περίπου ελαιόδεντρα όπου παράγουν ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μεγάλης διατροφικής αξίας.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο αγώνας, η προσπάθεια, οι κόποι, το μεράκι και η γνώση των ελαιοπαραγωγών να επιβραβεύονται. Συνεχίστε την προσπάθεια σας να παράγετε το τοπικό μας προϊόν δίνοντας προστιθέμενη αξία στον τόπο μας και στους κόπους σας.

Η Περιφερειακή Αρχή θα είναι πάντα δίπλα σας αρωγός σε κάθε προσπάθεια σας.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...