Στην 26η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στηρίζοντας τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Πρόσκληση στη 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Ένταξης έργων στο Ε.Α.Π. της Περιφέρειας  Δυτικής Μακεδονίας
?

Στην 26η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στηρίζοντας τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας.
Σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ενίσχυσης των Επιχειρηματικών Δράσεων η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχε με επιχειρήσεις του κλάδου στην 26η Έκθεση «Ορθοδοξία».
Στην Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης, η οποία διεξήχθη 15 έως και 17 Μαΐου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO της Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν συνολικά 6 επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η έκθεση επέστρεψε δυναμικά μετά από 3 σχεδόν χρόνια αναστολής.
Σε αυτό το μοναδικό εκθεσιακό γεγονός είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν εκατοντάδες πιστοί καθώς και ιερείς, μοναχοί και μοναχές που ασχολούνται γενικότερα με εκκλησιαστικά και μοναστηριακά είδη. Οι 6 επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρέθεσαν τα εκθέματά τους στο ευρύ κοινό που επισκέφθηκε την έκθεση, το οποίο πέρα από τα εκκλησιαστικά είδη είχε τη δυνατότητα να θαυμάσει και μαρμάρινες περίτεχνες κατασκευές.
Στο πλαίσιο στήριξης των επιχειρήσεων της περιοχής, η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό, σημείωσε πως η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει τους δημιουργούς και τις επιχειρήσεις, οι οποίοι συνεχίζουν την Ορθόδοξη παράδοση και προσφέρουν υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των Ιερών Ναών. Η ιστορία, η τέχνη, ο πολιτισμός καθώς και η αρχιτεκτονική σε μαρμάρινες κατασκευές αναδεικνύονται μέσα από την αυθεντικότητα αυτών των δημιουργών, η οποία δίνει το παρόν σε τέτοιου είδους εκθέσεις.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...