Πρωτοβουλία της Περιφέρειας για να ακυρωθούν Φωτοβολταϊκά πάρκα που στερούν ζωτικό χώρο από κτηνοτρόφους

Πρωτοβουλία της Περιφέρειας για να ακυρωθούν Φωτοβολταϊκά πάρκα που στερούν ζωτικό χώρο από κτηνοτρόφους

Περιεχόμενο

]Την ματαίωση κατασκευής τουλάχιστον δύο φωτοβολταϊκών πάρκων, πριν την έκδοση της άδειας εγκατάστασης, στα Γρεβενά θα ζητήσει με παρεμβάσεις της η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να προστατευθούν οι περιουσίες και ο κόπος των ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με την κτηνοτροφία και χρειάζονται ζωτικό χώρο προκειμένου να αναπτύξουν την δραστηριότητά τους.

Τις προθέσεις της Περιφέρειας να προβεί στην εν λόγω ματαίωση μέσα από πρωτοβουλίες που θα αναλάβει, έκανε πριν από λίγο γνωστές ο Περιφερειάρχης στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, ως απάντηση στην τοποθέτηση ενός νέου ανθρώπου από τα Γρεβενά (κτηνοτρόφου τρίτης γενιάς) που εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι «έρχονται εταιρίες και χωρίς να ρωτήσουν κανένα, θέλουν να κάνουν φωτοβολταϊκά. Αν αυτοί οι κύριοι όμως έρθουν και βάλουν έστω κι έναν πάσσαλο, εγώ θα πρέπει να φύγω και να ψάξω για δουλειά».

Όπως διαβεβαίωσε ο κ. Αμανατίδης «εμείς θα κάνουμε αυτό που δεν έγινε στο προηγούμενο διάστημα και ενώ καλούμαστε σε τετελεσμένα γεγονότα να πάρουμε πρωτοβουλίες αυτό θα κάνουμε γιατί αυτό κάναμε και μέχρι τώρα με μεγάλη επιτυχία».

 

Πρωτοβουλία της Περιφέρειας για να ακυρωθούν Φωτοβολταϊκά πάρκα που στερούν ζωτικό χώρο από κτηνοτρόφους

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
12
+1
0
+1
3

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !