Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria
iek voltetors butterflys ptolemaida

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση για την έρευνα οικονομικών επιπτώσεων από το πιθανό κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση για την έρευνα οικονομικών επιπτώσεων από το πιθανό κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

Περιεχόμενο

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση για την έρευνα οικονομικών επιπτώσεων από το πιθανό κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

 

Συνάντηση εργασίας με θέμα την έρευνα οικονομικών επιπτώσεων από την πιθανή μη χρήση/περιορισμένη χρήση, για κάποιο διάστημα, της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων για την αποκατάσταση βλαβών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παρουσία του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Μελετών (ΚΕΠΕ) Πρόδρομος Προδρομίδης, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δ.Μ. με Τομέα Αρμοδιότητας Τεχνικών Έργων Λάζαρος Γκερεχτές, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κων/νος Βύζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Νίκος Λυσσαρίδης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Π.Δ.Μ. Γιώργος Τζίτζικας, οι Δήμαρχοι Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου και Βελβεντού Μανώλης Στεργίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης Ηλίας Τσιότσιας και ο Διοικητής Τροχαίας Κοζάνης Ελευθέριος Καραδίσογλου, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Γιαννόπουλος,  και εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματιών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διατυπώθηκαν οι απόψεις των δυνητικά θιγόμενων και των εμπλεκόμενων άμεσα και έμμεσα φορέων, ενώ παράλληλα προσδιορίστηκε η περίμετρος του προβλήματος, η ένταση και οι συνέπειες αυτού.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης: «Αξιολογήσαμε από κοινού τις πιθανές επιπτώσεις με στόχο να περιγράψουμε το χωρικό περίγραμμα και να προσδιορίσουμε αρχικά αυτούς που αφορά και ταυτόχρονα να προσεγγίσουμε με έναν αξιόπιστο τρόπο την οικονομική επίπτωση που μπορεί να έχει ένα πιθανό κλείσιμο της γέφυρας. Είναι ένας σχεδιασμός ο οποίος γίνεται προληπτικά, προκειμένου όταν και αν συμβεί το κλείσιμο της γέφυρας μετά από δυο χρόνια, να είμαστε έτοιμοι με μια στρατηγική να στηρίξουμε την κοινωνία και την οικονομία της περιοχής».

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση για την έρευνα οικονομικών επιπτώσεων από το πιθανό κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση για την έρευνα οικονομικών επιπτώσεων από το πιθανό κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !