Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Εγκρίσεις Πρακτικών Δημοπρασιών Δημοσίων Έργων από τη Οικονομική Επιτροπή

Εγκρίσεις Πρακτικών Δημοπρασιών Δημοσίων Έργων  και υποβολή  πρότασης στο πλαίσιο του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας από την Οικονομική Επιτροπή.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Εγκρίσεις Πρακτικών Δημοπρασιών Δημοσίων Έργων από τη Οικονομική Επιτροπή

Εγκρίθηκαν την Τρίτη 25 Μαΐου 2021,  από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το 3ο πρακτικό για την εκπόνηση της μελέτης «ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΜΥΡΙΧΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΕΡΑΤΥΡΑΣ – ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ», συνολικού προϋπολογισμού 290.263,02€, καθώς και το 2ο πρακτικό της Επιτροπής διεξαγωγής ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ Ε,Ο. 20, ΚΟΖΑΝΗ – ΟΡΙΑ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ/ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» συνολικού προϋπολογισμού 4.000.000€

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, εγκρίθηκε επίσης, η αναλυτική διακήρυξη του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2020» συνολικού προϋπολογισμού 300.000€.

Σκοπός της Περιφερειακής Αρχής με τα ανωτέρω έργα είναι η αναβάθμιση του ενδοπεριφερειακού οδικού δικτύου για την ασφαλή διέλευση των διερχόμενων οχημάτων.

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida