Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Διαδικτυακές επιστημονικές συναντήσεις

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη των εσωτερικών και των εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Διαδικτυακές επιστημονικές συναντήσεις

 

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στην Καστοριά (ΕΜΕ) διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιστημονικές συναντήσεις με πανεπιστημιακούς καθηγητές, σχολικούς συμβούλους και επιστήμονες από το χώρο των μαθηματικών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:30, στη δεύτερη διαδικτυακή επιστημονική συνάντηση του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Δρ. Μαθηματικών και συγγραφέας κ. Τεύκρος Μιχαηλίδης με τίτλο εισήγησης “Χάος και πολυπλοκότητα: μια καινούργια μαθηματική ματιά στον κόσμο”.

O κ. Τεύκρος Μιχαηλίδης είναι Κύπριος μαθηματικός και συγγραφέας. Έχει γράψει εκπαιδευτικά βιβλία μαθηματικών και πληροφορικής και δραστηριοποιείται στο χώρο της «μαθηματικής μυθοπλασίας». Έχει εκδώσει έξι μυθιστορήματα, μία συλλογή αστυνομικών διηγημάτων και τρία βιβλία επιστημονικής εκλαΐκευσης. Ακόμη, έχει συμμετάσχει με διηγήματά του σε πολλούς συλλογικούς τόμους. Έργα του έχουν μεταφραστεί σε οκτώ ξένες γλώσσες. Το μυθιστόρημά του Αχμές, ο γιος του φεγγαριού έχει βραβευτεί με το κρατικό βραβείο μυθιστορήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ η Γαλλική Δημοκρατία τον έχει τιμήσει με τον τίτλο «Chevalier dans l’ Ordre des Palmes Académiques». Είναι ιδρυτικό μέλος της επιστημονικής ομάδας Θαλής + Φίλοι και της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας.

 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom στον σύνδεσμο

https://zoom.us/my/uowm.math1

ZoomID 972 096 9261.

 

Αντώνιος Μπίσμπας,

 

Πρόεδρος Τμήματος Μαθηματικών

Μαρία Ρουσούλη,

Πρόεδρος Παραρτήματος Καστοριάς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...