Οι εγκρίσεις της 13ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ενεργοποίηση του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» του ΕΣΠΑ 2021-2027 με την ένταξη της πρώτης πράξης ποσού 4,67 εκ. ευρώ για την πρόσβαση των παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ

Οι εγκρίσεις της 13ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

Σήμερα στην 13η Οικονομική Επιτροπή για το 2022, δόθηκαν οι σχετικές εγκρίσεις για την συνέχεια σημαντικών έργων της Περιφέρειας μας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Συνοπτικά,  εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης και δημοπράτησης καθώς και οι Συγκροτήσεις Επιτροπής Διαγωνισμού Δημοπράτησης των έργων, α) «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Ε.Ο.15 και Επ.Ο.11 Δήμου Πρεσπών», προϋπολογισμού δαπάνης 1.000.000,00 € και β) «Βελτίωση Ασφάλειας Οδικού Δικτύου Φλώρινας – Αμυνταίου», προϋπολογισμού δαπάνης 2.000.000,00 €. Εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης του έργου της ΣΑΕΠ 541, με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Δ.Τ.Ε. (ΕΔΡΑΣ) / Π.Δ.Μ., ΕΤΟΥΣ 2021-2022» προϋπολογισμού 4.000.000,00 €.

 

Εγκρίθηκε η σύσταση της  Επιτροπής  Διεξαγωγής Διαγωνισμών & Παραλαβής, για την προμήθεια ενός ελκυστήρα-τράκτορα, ενός ισοπεδωτή γαιών και δύο (2) εκχιονιστικών μηχανημάτων έργου με λεπίδα & αλατοδιανομέα για την κάλυψη αναγκών του αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.

 

Εγκρίθηκε η σύσταση της επιτροπής για την διενέργεια Ηλεκτρονικού διαγωνισμού του υποέργου 1, «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» , της πράξης «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014 – 2020.

 

Τέλος, εγκρίθηκαν οι δαπάνες των μελετών που αφορούν την υψηλή γέφυρα των Σερβίων και συγκεκριμένα α) “ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΕΤΡΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, β) “ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, γ) “ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΗΔΗ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙΣΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ¨ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.¨ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓ.ΧΡΟΝ.ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Διοίκησης & Οικονομίας

 

Μενέλαος Μακρυγιάννης

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!