Ο κύριος Κασαπίδης είναι επικίνδυνος πλέον ως Διαχειριστής του μέλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ο κύριος Κασαπίδης είναι επικίνδυνος πλέον ως Διαχειριστής του μέλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

 

ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ

 

ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

Και ως συνήθως ξαναγύρισε, ξαναγύρισε στην σκηνή του οικονομικού εγκλήματος που διέπραξε εξοντώνοντας κλάδους ολόκληρους και ομάδες επιχειρηματιών που κάποτε τον ψήφισαν!!!

Ο λόγος; Για να δικαιολογήσει μέσω Δημόσιας τοποθετήσεως, την ακατανόητη πράξη αποκλεισμού της πλειοψηφίας των επαγγελματιών που ζήτησαν την στήριξη του.

Δεν πρόκειται απλά περί οικονομικού εγκλήματος αλλά περί «επαγγελματικής γενοκτονίας», αφού ξεκληρίζει ολόκληρους κλάδους με κύριο εξ αυτών, αυτόν της Εστίασης.

Παραληρηματική φλυαρία, συνιστά το σύνολο των τοποθετήσεων στις ερωτήσεις που του έκαναν, αοριστολογίες πεταμένες σε έναν ασύντακτο πολιτικό λόγο που υποτιμά την νοημοσύνη των ακροατών του.

Σταχυολόγησα ορισμένα εξ αυτών, από την συζήτηση που επακολούθησε απολογούμενος, ενώπιον Δημοσιογράφων του Νομού.

Τον λόγο πρώτος έλαβε ο κύριος Παναγιώτης Πλιάτσιος, ο οποίος εύστοχα ρώτησε: «θεωρείτε ηθικό να επωφελούνται του προγράμματος κορυφαία στελέχη της Περιφερειακής σας αρχής; Όπως Αντιπεριφερειάρχες και συγγενικά τους πρόσωπα πρώτου βαθμού».

Οι απαντήσεις ήταν αερολογίες, περί ηθικής με ασύστολη φλυαρία….

Ο κύριος Σπύρος Κουταβάς πήρε μετά τον λόγο, μίλησε ΓΙΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ Πολιτικό σχέδιο, οπότε δεν ομιλούμε για ηθικό ζήτημα αλλά για πολιτικό, δεν πρόκειται για ψήγμα διαβλητότητας της διαδικασίας με τους Αντιπεριφερειάρχες οι οποίοι είναι επωφελούμενοι του προγράμματος, αλλά για πολιτική επιλογή.

Τον λόγο έλαβε κάποια στιγμή ο κύριος Σκοτίδας, μίλησε για τα κριτήρια επιλογής και προσπάθησε να πείσει ότι επιβλήθησαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μετά ερώτηση έκανε ο κύριος Σωκράτης Μουτίδης, ο οποίος ανέφερε την δήλωση σε προηγούμενο χρόνο, του κυρίου Σκοτίδα, ο οποίος είχε δηλώσει 9/ ΟΚΤ/2020 (προσέξτε αγαπητοί φίλοι αν είναι δυνατόν): «Είναι πιο χρήσιμο να συντηρηθούν θέσεις εργασίας με 12 και 15 άτομα παρά μονοπρόσωπες ή μικρότερες επιχειρήσεις». Εσείς ανόητοι που φτύνεται αίμα κάθε ημέρα με τις προσωπικές πολύ μικρές επιχειρήσεις σας, σας ρίχνουμε στο Καιάδα.

Επίσης δεύτερη πολύ καλή ερώτησις του κυρίου Μουτίδη εάν μπορούσε να παραμετροποιηθεί το πρόγραμμα και να μπουν και άλλες επιχειρήσεις μέσα.

Ως ήτο επόμενο δεν απαντήθηκε.

Κατακερματισμένος ο κύριος Σκοτίδας, ασυνεχής και χωρις καμία συνεκτικότητα, συσκότισε παρά διαφώτισε το πρόβλημα, δικαιολόγησε την πράξη με παιδικά επιχειρήματα, εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει τεχνοκρατική δίκαιη αντιμετώπιση όλων των επιχειρήσεων.

Εις μάτην να συνεχίζω με το υπόλοιπο της συζητήσεως…

Πρόκειται περί ενός (πολιτικού) θλιβερού Περιφερειάρχη, ο οποίο γελοιοποιεί την θέση που κατέχει.

 

Ο κύριος Περιφερειάρχης υποπέφτει σε γκάφες διαρκώς, υποστηριζόμενος βέβαια από την πολιτική του κλίκα, όποτε ζορίζεται φορά χάλκινη κατσαρόλα εις την κεφαλή και αυτοχαρακτηρίζεται Mακεδονοκέφαλος… Άραγε εμείς τι είμεθα, αν αυτός ο Eθνοκάπηλος δηλώνει Μακεδών; Ο πατριωτισμός στα παιδία των μαχών προσμετράται και μόνον εκεί.

Διέσχισα τον κατάλογο των 1728 επιχειρήσεων που λαμβάνουν την ενίσχυση των 5.000 έως 40.000 ευρώ, επικρατεί σύγχυσις. Το ερώτημα που πλανάται είναι πως διαμορφώθηκε αυτή η κατανομή των χρημάτων;

Εδόθησαν με τον γαλάζιο ιδεολογικό μανδύα, ο οποίος σκίασε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ή το επιτελείο του Περιφερειάρχη (ακολουθεί τον επιτελικό Μητσοτάκη) επέβαλε σόγια, κολλητούς, προσκωλυόμενους και πάσης φύσεως “οικονομικοπολιτικά νταλαβέρια”.

H ανάγνωσις και η κατανόηση των όσων συνέβησαν έχει δυσκολίες, δεδομένου ότι στις 2.733 επιχειρήσεις που απορρίφθησαν, στον κατάλογο της δημοσίευσης τους διαβάζουμε κωδικούς και όχι ονόματα.

Εν κατακλείδι, ο Περιφερειάρχης έπεσε στην παγίδα που έστησε, αυτογελοιοποιήθηκε και πλέον τον διακωμωδούν ασύστολα οι πάντες.

Επιμύθιον

Αγαπητέ κύριε Μιχάλη Δεληκώστα.

Απευθύνομαι σ’ εσάς που εκπροσωπείτε τις Εμπορικές επιχειρήσεις της Πόλεως.

Είστε ο Πατήρ αυτών και οφείλετε να τις προστατέψετε.

Κάντε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας με την κατηγορία παραβίασης του Συντάγματος.

Δύο άρθρων, της παραβίασης της ισότητας  με “προνομιακή μεταχείρηση ορισμένων” και της “κατάχρησης Eξουσίας Δημόσιας Αρχής”.

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida
Tagged

1 σχόλιο στο “Ο κύριος Κασαπίδης είναι επικίνδυνος πλέον ως Διαχειριστής του μέλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

  1. Το πολιτικό κράτος δυστηχως επιβαιβεωνει για πολλάστη φορά ότι παραμένει ιδεολογικό με τους ημετέρουςνα περιμενουν στην σειρά ειται για οίκονομικη ενίσχυση των ηφυσταμενωνεπειχηρισεων ειται τον σχεδιασμό νεων. Η περιοχή μαστιζεται ήδη από την απολιγνιτοποιηση μην διμιουργηται κύριοι νέα προβλήματα στην περιοχή μας είναι άδικο.

Τα σχόλια ειναι κλειστά.