Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή διάλεξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΔΕΥ κ. Αριστοφάνη Στεφάτου στο πλαίσιο του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον».

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή διάλεξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΔΕΥ κ. Αριστοφάνη Στεφάτου στο πλαίσιο του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον».

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Στο πλαίσιο του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ‘Ενεργειακές επενδύσεις και περιβάλλον’, του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε,  την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, διαδικτυακή διάλεξη στους φοιτητές του προγράμματος από τον κ. Αριστοφάνη Στεφάτο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΔΕΥ (Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων), αναφορικά με την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην Ελλάδα στην εποχή της πράσινης μετάβασης.

Κατά τη διάρκεια της διάλεξης ο κ. Στεφάτος αναφέρθηκε στη συνεισφορά του φυσικού αερίου στην εποχή της πράσινης μετάβασης, στις νέες τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και στο πώς αυτές συνδυάζονται με το φυσικό αέριο, στις πηγές ενέργειας και τις συνολικές επιπτώσεις τους στην υγεία, το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή και την οικονομία. Κλείνοντας αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η τεχνογνωσία στο χώρο των υδρογονανθράκων από νέους επιστήμονες στην Ελλάδα.

Με το πέρας της διάλεξης οι φοιτητές, οι οποίοι παρακολούθησαν τη διάλεξή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έθεσαν τα ερωτήματά τους και τόνισαν τόσο στις ερωτήσεις όσο και στις τοποθετήσεις τους ότι η χρήση των υδρογονανθράκων θα φέρει τεράστια οφέλη τα επόμενα χρόνια.

 

 

 

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida