«Λήψη Έκτακτων Μέτρων  λόγω Κατηγορίας Κινδύνου επιπέδου 4 (πολύ υψηλή) προς αποφυγή εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Συνελήφθη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε στην Τ.Κ. Αυγερινού του Δήμου Βοΐου Π.Ε. Κοζάνης

Περιεχόμενο

«Λήψη Έκτακτων Μέτρων  λόγω Κατηγορίας Κινδύνου επιπέδου 4 (πολύ υψηλή) προς αποφυγή εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

 

Σε ισχύ βρίσκεται η απαγόρευση κυκλοφορίας  πεζών και οχημάτων από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Αυγούστου έως τις 6:00 π.μ της  Παρασκευής 6 Αυγούστου 2021 σε περιαστικά δάση και δασικές εκτάσεις  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μετά από  απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη.

Πιο συγκεκριμένα απαγορεύεται η κυκλοφορία  και παραμονή εκδρομέων σε όλες  τις δασικές περιοχές  και τα περιαστικά άλση  της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  λόγω αυξημένου κινδύνου  εκδήλωσης πυρκαγιάς κατηγορία κινδύνου 4(πολύ υψηλός)

Παράλληλα θα υπάρχει αυστηρή επιτήρηση των   δασικών   εκτάσεων .

 

Η απαγόρευση κυκλοφορίας  θα ισχύει τις ημέρες ,που ο ημερήσιος χάρτης πρόβλεψης κινδύνου  πυρκαγιών, προβλέπει κατηγορία κινδύνου 4 (πολύ υψηλή και 5 ( κατάσταση συναγερμού)

Από την απαγόρευση  εξαιρούνται οι κατά τόπους γεωκτηνοτρόφοι και κάτοικοι των ορεινών περιοχών που κινούνται από και προς τον τόπο κατοικίας τους.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !