Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παραχωρεί χώρο στο Δήμο Κοζάνης για δημιουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παραχωρεί χώρο στο Δήμο Κοζάνης για δημιουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου

 

Την παραχώρηση χρήσης τμήματος των κτηριακών εγκαταστάσεων του πρώην Κτηνιατρικού Εργαστηρίου στη Λευκόβρυση Κοζάνης, κυριότητας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο Δήμο Κοζάνης εισηγήθηκε η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια στην Οικονομική Επιτροπή της 5ης Ιουλίου 2022. Ειδικότερα, θα παραχωρηθεί χώρος με ανεξάρτητη είσοδο μαζί με τον αναγκαίο προαύλιο χώρο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σκοπός της χρήσης του κτιρίου είναι η λειτουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου , όπως ορίζει ο Ν.4830/2021.Ο χώρος διαθέτει τις απαραίτητες βασικές υποδομές και πληροί τις απαιτήσεις του νόμου ώστε να στεγάσει το Δημοτικό Κτηνιατρείο.

Η Περιφερειακή Αρχή αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της ορθολογικής διαχείρισης του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την μεγάλη ευθύνη που έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και πολίτες, ο καθένας στο βαθμό και με τον τρόπο που του αναλογεί. Στηρίζει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της,  κάθε προσπάθεια που συντονισμένα και στο πλαίσιο του νόμου, οδηγεί στην καλύτερη διαχείριση του ζητήματος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!