Εξέλιξη έργων ΠΕ Κοζάνης σε Εορδαία, Βόιο και Σέρβια

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Εγκρίσεις που έγιναν στη 5η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής
?

Εξέλιξη έργων ΠΕ Κοζάνης σε Εορδαία, Βόιο και Σέρβια

 

Οι διαδικασίες για σημαντικά έργα προχωράνε στην ΠΕ Κοζάνης, κατόπιν των εισηγήσεων της αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Κατερίνας Δαδαμόγια, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΔΜ της 23ης Αυγούστου 2022.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η αντιπεριφερειάρχης εισηγήθηκε την έγκριση της δημοπράτησης και των όρων διακήρυξης των έργων «Αποκατάσταση δομήματος αρχοντικού Μανούση Δούκα- Τζατζα στη Σιάτιστα» προϋπολογισμού  932.000 ευρώ και  «Επείγουσες στερεωτικές και αναστηλωτικές εργασίες στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βλάστης», προϋπολογισμού 334.000 ευρώ.

Επίσης εισηγήθηκε τη συνέχιση των διαδικασιών για τα μεγάλα έργα αποχέτευσης λυμάτων του Δήμου Εορδαίας και πιο συγκεκριμένα:

  • την έγκριση δημοπράτησης και των όρων διακήρυξης για το έργο  «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων Καρυοχωρίου και ΚΑΑ μεταφοράς λυμάτων στην ΕΕΛ Πτολεμαΐδας οικισμών Καρυοχωρίου και Αγίου Χριστοφόρου» προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ.
  • την έγκριση 1ουΠρακτικού (προσωρινός ανάδοχος) για το έργο «Εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης λυμάτων οικισμών Προαστείου και Ασβεστόπετρας και εξωτερικό δίκτυο μεταφοράς λυμάτων οικισμών Ασβεστόπετρας και Προαστείου στον κόμβο νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας», προϋπολογισμού 2.730.000 ευρώ.

Παράλληλα, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ανάθεσης για το έργο «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός του αρδευτικού έργου Μεσιανής Δήμου Σερβίων της ΠΕ Κοζάνης», προϋπολογισμού 80.000 ευρώ περίπου, με την έγκριση του 2ου πρακτικού (οριστική επιλογή αναδόχου).

 

Η περιφερειακή Αρχή, πιστή στις δεσμεύσεις της, δρομολογεί και εκτελεί σημαντικά έργα στην ΠΕ Κοζάνης, σχετιζόμενα τόσο με βασικές υποδομές όσο και με τη διαφύλαξη και προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!