Ενίσχυση του έργου των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών από την ΠΕ Κοζάνης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ενεργοποίηση του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» του ΕΣΠΑ 2021-2027 με την ένταξη της πρώτης πράξης ποσού 4,67 εκ. ευρώ για την πρόσβαση των παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ

 Ενίσχυση του έργου των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών από την ΠΕ Κοζάνης

 

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια, εισηγήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της 27ης Απριλίου 2022 την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών- Αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας» καθώς και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ», από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η ΠΕ Κοζάνης θα συμμετέχει στα έξοδα μετακίνησης των εθελοντών αιμοδοτών και αιμοπεταλιοδοτών με 2.500 ευρώ και 5.000 ευρώ αντιστοίχως για κάθε σύλλογο, κατόπιν των αιτημάτων τους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Περιφερειακή Αρχή αναγνωρίζει την σημαντική προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών και αιμοπεταλιοδοτών στους πάσχοντες συνανθρώπους μας και στηρίζει τη δράση τους.  Αποτελεί χρέος κάθε φορέα αλλά και πολίτη να στέκεται αρωγός, ο καθένας με τον τρόπο του και στο μέτρο των δυνατοτήτων του,  σε ένα τόσο σημαντικό έργο που στοχεύει στην προστασία του πολυτιμότερου αγαθού, της ανθρώπινης ζωής.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!