Δυτική Μακεδονία: Εγκρίθηκαν δύο Προγραμματικές συμβάσεις

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Δυτική Μακεδονία: Εγκρίθηκαν δύο Προγραμματικές συμβάσεις

Στη σημερινή συνεδρίαση  της Οικονομικής Επιτροπής 25-1-2022, συζητήθηκαν 48 θέματα, 47 τακτικά και ένα εκτός ημερήσιας διάταξης.

Εγκρίθηκαν σήμερα δύο Προγραμματικές συμβάσεις:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

α)μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας/ ΠΕ Κοζάνης και του Δήμου Σερβίων για το έργο  «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Δήμου Σερβίων Π.Ε. Κοζάνης» Προϋπολογισμού: 5.670.000,00 € (με Φ.Π.Α.) και

β)μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας/ ΠΕ Κοζάνης και του Δήμου Βελβεντού για το έργο: «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Δήμου Βελβεντού Π.Ε. Κοζάνης» Προϋπολογισμού : 308.000,00 € (με Φ.Π.Α.)

Εγκρίθηκαν επίσης πέντε (5) Πρακτικά επιτροπών διαγωνισμών για να προχωρήσουν τα έργα:

  • «Συντήρηση οδοποιίας Σέρβια – Λάβα – Πλατανόρευμα»
  • «Προμήθεια ενός (1) οχήματος – Ελκυστήρα-Τράκτορα και δύο (2) μηχανημάτων έργου, (1) ενός Ισοπεδωτή γαιών (τύπου grader) και (1) ενός φορτωτή εκσκαφέα (τύπου JCB)
  • «Υποδομές για τη στήριξη της Επιχειρηματικότητας στην Π.Ε. Καστοριάς»
  • «Συντήρηση Τεχνικών Έργων 2021»
  • «Συντήρηση ασφαλτικού οδοστρώματος στο Βόρειο Τμήμα της ΠΕ Γρεβενών 2021»

Εγκρίθηκαν  δύο υποβολές προτάσεων α)στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα 2012 -2016 για το έργο «Επιχειρηματικότητα και Δημιουργικές Δράσεις» Προϋπολογισμού: 19.800,00 € και β) στην 3η περιορισμένη πρόσκληση του Προγράμματος Εδαφικής συνεργασίας για στρατηγικές προτάσεις για την κατασκευή συνοριακού σταθμού 690.000,00 €.

Εγκρίθηκε η Δαπάνη ύψους 2.232.985,48 για το Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) 2014-2020 και 2018-2019 και οι όροι και οι τεχνικές προδιαγραφές του διαγωνισμού για την Προμήθεια τροφίμων.

Εγκρίθηκε η δαπάνη για την παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου σχετικά με την έργο «Επιχορήγηση Ιερών Ναών, Ιερών Μονών ΚΑΙ Ιερών Μητροπόλεων της Περιφέρειας  Δυτικής Μακεδονίας για την Συντήρηση, Αποκατάσταση και Ανάδειξη των υποδομών τους.»

και τέλος Εγκρίθηκε η δαπάνη για την «Μεταφορά και θανάτωση ζώων για τρομώδη νόσο, λύσσα, οζώδη δερματίτιδα, καταρροϊκό πυρετό». Προϋπολογισμού 37.200,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...