Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δυτική Μακεδονία: Εγκρίσεις έργων από την Οικονομική Επιτροπή.

Δυτική Μακεδονία: Εγκρίσεις έργων από την Οικονομική Επιτροπή.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Δυτική Μακεδονία: Εγκρίσεις έργων από την Οικονομική Επιτροπή.

 

Εγκρίθηκαν την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, το 2ο Πρακτικό Ελέγχου Δικαιολογητικών – Κατακύρωσης για την επιλογή αναδόχου του έργου: «Προσθήκη νέας πτέρυγας χειρουργικού και παθολογικού τομέα στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης» καθώς και το Πρακτικό αξιολόγησης προσφορών του έργου: «Παράλληλα έργα αναδασμού αγροκτήματος Κρανιώνας Δήμου Καστοριάς».

Με απόφαση τέλος της Οικονομικής Επιτροπής, στην ίδια συνεδρίαση, εγκρίθηκε το 1ο Πρακτικό Διαγωνισμού της μελέτης του έργου: «Επικαιροποίηση και συμπλήρωση μελέτης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας».

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σχεδιάζει και προχωράει στην υλοποίηση έργων, δίνοντας έμφαση στην υγεία, τον πρωτογενή τομέα και το «Πρασίνισμα» της Περιφέρειας. Τομείς που αποτελούν βασικές δεσμεύσεις μας ως Περιφερειακή Αρχή και στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την οικονομική ανάπτυξη και την περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής.

 

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida