Απολογισμός έργων και δράσεων Α’ εξάμηνου 2021 από την Π.Ε. Κοζάνης.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Απολογισμός έργων και δράσεων Α’ εξάμηνου 2021 από την Π.Ε. Κοζάνης.

Απολογισμός έργων και δράσεων Α’ εξάμηνου 2021 από την Π.Ε. Κοζάνης.

Τον απολογισμό των έργων και δράσεων της Π.Ε. Κοζάνης για το Α’ εξάμηνο του έτους, παρουσίασε την Πέμπτη 23/07, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Τσιούμαρης, στον οικείο και φιλόξενο αύλειο χώρο του κτηρίου της Π.Ε. Κοζάνης (Πρώην Νομαρχίας).

«Καλέσαμε τους φορείς που ασχολούνται με το αναπτυξιακό “γίγνεσθαι” της περιοχής για να τους ενημερώσουμε, για την πορεία των έργων και δράσεων μας. Συντάξαμε για πρώτη φορά, το Τεχνικό Πρόγραμμα που παρέχει ανά πάσα στιγμή, την πληροφορία για το στάδιο των μελετών και των έργων, από την έναρξή τους’’ τόνισε ο κ. Τσιούμαρης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι μελέτες και τα έργα παρουσιάστηκαν αναφορικά με :

  • το χρηματοδοτικό πρόγραμμα, της ένταξης τους (Ε.Σ.Π.Α, Αντώνης Τρίτσης, Τοπικός Πόρος, Κεντρική Αυτοτελής Πόροι και Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων )
  • το στάδιο εξέλιξης τους .

Ενδεικτικά κατά το Α΄εξάμηνο του 2021 :

  • 51 έργα των οποίων οι μελέτες ολοκληρώθηκαν και αναμένεται να δημοπρατηθούν η δημοπρατούνται και
  • 4 έργα όπου ολοκληρώθηκε η δημοπράτηση τους και αναμένεται η υπογραφή της σύμβασής τους,

έχοντας έτσι, ως συγκομιδή 55 νέα έργα, που ξεκινούν μετά από επίμονες προσπάθειες, της Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης και των στελεχών τους. Προσθέτοντας, ακόμη ένα μεγάλο μέρος, στο αναπτυξιακό “εργοτάξιο” της Π.Ε. Κοζάνης κι ενισχύοντας με πολλά εκατομμύρια τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και τον εμπορικό κόσμο.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον εξαμηνιαίο απολογισμό – τεχνικό πρόγραμμα με την πορεία των μελετών και των έργων κάνοντας κλικ εδώ

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Απολογισμός έργων και δράσεων Α’ εξάμηνου 2021 από την Π.Ε. Κοζάνης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Απολογισμός έργων και δράσεων Α’ εξάμηνου 2021 από την Π.Ε. Κοζάνης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Απολογισμός έργων και δράσεων Α’ εξάμηνου 2021 από την Π.Ε. Κοζάνης.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!